abi gene gene soruyosun dediklermn haricnde bişi yok ne taşlaması ya orj kapak fln
Printable View
tm ilker ben senin motoru taşlattığını bak nasıl çıkarıyom gün yüzüne
son gülen iyi güler ilker he bu arada hemn ara yarın ustanı sakın dme die
tm ilker sen rahat ol ben bulcam ustayı merak etme
ilker şu usta benim arabayada baksaya bi gitmiyor nalet
Kapak taşlayınca 30 40 hp alırmı bu viteks ler ? neyin tartışması bu deneme olmuş geçilmiş inanmadınız arabayla neden deniyorsunuz 7 sayfadır adama çamur atmışsınız.
ahuahuuah ulan sabah sabah hiç gülceğim yoktu. nedir kardeşim bu clc den sizin çektiğiniz. her geçilen bişey ekliyo arabaya. yok kısa var yok p28 var kimi gizli nos var demişti zamanında :hahaha: şimdide kapak taşlanmış :hahaha:
ulan ilker aşkolsun kapak taşlatıyon hiç haberimiz yok ahahah
arabanda şu var bu var okadar masraf yaptın şöyle ettin böyle ettin bilmem ne yaptında geçtin ben yapsam geçerim ahaha cocukmusunuz yaa. sende yap sende geç bukadar basit. e şimdi ilker sana dese senin arabanda 2.0 ozaman bende 1.8 yapayım öyle deneyeyim dese :)
arabada headers 60 lık boru filtre otto egzoz hafif volan var başkada bişey yok. cem yılmaz gibi element uydurmayın.
zamında ilk başta stlegal cem abiden p28 aldık hala aldığımız gibi duruyor takılmadı.
sword murattan kısa aldık takılmadan satıldı.
bilip bilmeden kulaktan dolma şeylerle konuşmayın ilkere sorun o söylesin size neler olup olmadığını. ilker yalan konuşçak bi adam değil.
ahsuahs ulan ılker olum sen kımseyle yarısma artık her kaybeden bahane üretmek için senın arabaya bişi eklıyo olum , zamanında jap10 un içinden gectın bır ıkı parca takıldı, nıssanaverıyon ayarı baska bişiler taktı senın arabaya sadece gülüyorum bı kerede bırı cıkıp dese kı tamam clc benı hakkıyla gectı helal olsun arabayada kullanana da dişimi kırcam valla
ne olsun bırçet millet hazmedemedi gitti şu clc yi. baksana bi kapağın taşlanmadığı kalmıştı oda olmuş. sağlık olsun :)
ilker geçtiğine bakar geçilsede nede olsa söyler geçildim diye.
he bide arkadaşın biri yazmış ya ilkere. '' senin araban vtecleri neden bukadar kolay geçiyo diye'' bende onda diyorum ki onun yorumuyla ''usta şöför'' hahaha
olum ılkerın arabanın turbo+nos oldugunu nıye saklıyosunuz kapagın gecenlerde kerımın orda 0.5 mm taslandıgını falan neden saklıyosunuz hatta subapları bıle buyutmedıkmı +enjektorlerı sööleyın hepsını saklamayın bunları :D :D
sen maydonaz olma istersen iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyon
senın içinden nasıl geçildiğni görmek düşer, senın yukarıda yazdıgına bakılırsa buraının forum sıtesı oldugundan haberın yok heralde, bırakın bu boş lafları ılkerın senın içinden nasıl gectıgını otobanda hepımız gorduk kaybetmenınde bı gururu var helal olsun dersın ceker gıdersın makınana bıraz daha ekleme yaparsın tekrar denemeye davet edersın bu işin kuralı bu eger sen gecemeyıp camur atıyosan zaten deneme yapmaya deymessın arkadasım
yok kapak taşlatmıs yok bılmem ne madem clc bu kadar yuklu ne b.k aramaya deneme davetı yapıon sonradan çamur yapmak içinmi adam jap10 u gectı yıne aynı muhabbet nıssanı gectı yıne aynı muhabbet arkadasım madem bu clc vtec bu kadar yuklu senın speclerın yetmıo neden yarısıyosun ben bunu anlamıyorum