tamam cümle alem duysun hodri meydan ne kadar ilkerin tanıdığı varsa gelsin herkesde çeksin kameraya ben geçileyim kendi ellerimle koycam pc ama gecersem herkes koycan varsa yiyen gelsin hadi
Printable View
tamam cümle alem duysun hodri meydan ne kadar ilkerin tanıdığı varsa gelsin herkesde çeksin kameraya ben geçileyim kendi ellerimle koycam pc ama gecersem herkes koycan varsa yiyen gelsin hadi
yenilen pehlivan güreşe doymaz. ama şunu bil olurda bi şekilde geçersen biz senin gibi kapak taşlamış cart yapmış curt yapmış yok bilmem ne şöförmüş demeyiz güzel araba yapmış helal olsun deriz.
tamam işte bunu demenizi görmek için hodri meydan diyom.
ilkerle konus kabul ederse denemeyı bız orda oluruz şahit olarak eger gecersen camur yapanın yuzune ben kendım tükürürüm kardeşim merak etme bızde neyse o , kımsenın zaferıne b.k atmayız gecersen helal olsun derız elını sıkarız kardeşçe deneme yapılmıs olur
ben ilkeri sadece burdan görüyom ve konuşuyom eğer konu benim arabam ise karışırım sende yaptığın yorumlara dikkat et ben artık bişey demiyom eğer varsa cesaretiniz çıkalım otobana herkes alsın cevabını.
daha önceki denemede oldugu gibi alırız cevabımızı
ben: emre kim gecti?
despe: ulan sordugun soruya bak tabııkı clc vtec auhasuh kıcını yırtarak gulme smıle :D
ben buraya yazdım dicemi ilkeri arayıpta demem tekrar die beni susturmak istiyosanız yarışın ilkerlede siz konuşun
yaptığı yorumlara dikkat etmesi gereken olmayan bişeyi varmış gibi gösteren sizsiniz yok kapak taşlamış bilmem ne. madem okadar çok biliyonuz neden deniyonuz. ben yapsam bende geçerim gibi çocukça muhabbetler dönüyo. kardeşim adam yapmış geçiyo kulaktan dolma şeylerle burda millete çamur atıyonuz sizde yapın sizde geçin bizde tebrik edelim. sen ilkerin kendisine sordun mu ki bunlar varmış sende diyede ilker sana söylemedi sakladı.
rest cekıosan araya adam sokma kendın ara davet et efendy spec
benim burda tartıştığım konu yapılan şeyi kabul etmemesi daha bugün gittim kapakcıya yaptım dedi o zamn nie hayır deniyo buna acıklk getirin evet benim arabam standart ilker arabasında bunlar olduğunu bilmiyodum zaten eksozda drag yarışından sonra yapılmış ve ardından ben çağarılıyorum sen olsan bu haksızlığı kabul edermisin beni ilk yarışta geçti evet ama ikincisinde ben geçtim nie bunu kabul etmiyosunuz bi tane çekim var ordada zaten benim geçtiğim aşıkar ama yine diyorum gelin hep beraber çekin ondan sonra heryere dahatın herks bilsin kimin geçtiğini
hocam nissanda neler var ? 145 beygir arabaylamı geçiyorsun vteci ?
bir de her şeyi geçtim ama short shifter var demen olmamış biraz bence :)
konuyla alakasız olacak ama bu sanny gtiR la pulsar gtiR aynı arabamı. bilgidsi olanlar paylaşırsa sevinirim...
kapakçı mevsunuda ilker sana açıklamayı yapar. aracın contası yenilendi kapakçının dediği odur. ince conta dururken vtec in kapağının taşlanmasına hiç akıl sır erdirebiliyomusun. ki ince contada yok arabada.
dragla rollingi niye birbirine karıştırıyosun. drag yapıldığı gün araba sökülmüş slickleri takmış gelmiş e bırakta geçsin yani dimi. dragtan önce evet arabada headers yoktu zannedersem daha sonradan aldık ve headers yapmışken borularıda yeniledik 60 lığa çevirdik ve ortada bi susturucu vardı oda iptal edildi.
şimdi bi insanın arabasına headers takıp borularını değiştirip tekrar yarışması haksızlık mıdır ? bakarsın eğer ilk rollingte geçtiysen dersin ki hee bu arabaya bişeyler yapılmış sorarsın sahibine ilkerde öyle gizli bişey yoktur söyler. ama headerstan önce seninle rolling yaptığını sanmıyorum hiç.
misal en son kalabalık bi grupla otobanda yapılan rollingte yine şimdiki egzoz sistemi vardı arabada ve yukarı doğru eğim olmasına rağmen ki burda 2.0 hacmin önemi ortaya çıkar buna rağmen yine geçti.
herkez arabasına birilerini geçmek için daha iyi yürümesi için bişeyler yapar kimileri gizler söylemez kimileri sorarsın söyler buna saygı duyarsın. sen o gün ki duruma göre hareket eder aracını bidahaki rolling e hazırlarsın bişeyler yaparsın.
insanlara senin arabanda şu var ondan geçiyosun yok hafifsin stepnen yok benzinin dipte diye bahaneler uydurmak çok saçmadır. madem böyle bişeyle geri dönüceksin ozaman hiç kusura bakma ama denemiyceksin.
roll king olduğum zmnlar aklıma geldi :D:D:D
tartışmayın boşuna iki yıl sonra gülersinzi şimdiki halinize(kendimden biliyorum) ;) ceedick yarışına döndürmeyin konuyu bence :)
bayır yukarı yapılan yarışı saytıyomusunuz o zamn bayır aşasınıda zay ben aracım 2,0 motor evet ama ilkerde v-tec fakı var biliyosan v-tec ne olduğunu anlarsın düzde nie gecemedi ozamn hadi bunu açıkla siz eğer bayır yukarıyı sayıyosanız yarışın ne olduğunu bilmiyosunuz benim aracım size küçük gelebilir ama 1.250 kilo bayır yukarı farketmezmi sence şunuda bil 7 liko bi beygirdir bunu untma şimdi hesap et aramızdaki farkı
bayır yukarı yapılan yarışı sayıyomusunuz o zamn bayır aşasınıda say benim aracım 2,0 motor evet ama ilkerde v-tec fakı var biliyosan v-tec ne olduğunu anlarsın düzde nie gecemedi ozamn hadi bunu açıkla siz eğer bayır yukarıyı sayıyosanız yarışın ne olduğunu bilmiyosunuz benim aracım size küçük gelebilir ama 1.250 kilo bayır yukarı farketmezmi sence şunuda bil 7 liko bi beygirdir bunu untma şimdi hesap et aramızdaki farkı
ben vtec i senden çok daha iyi biliyorum merak etme.
çok cocukça yorumlar yapıyorsun kendini küçük düşürüyorsun sadece.
sen clc yi rollingte geçtiğin bi video ekler misin ?