benim laflarımı nasıl sectiğim bana kalmış bie cuma günü yarışcaz demediniz biz oraya komuşmaya gelicez yarışmaya değil ama derseniz yarışcaz bizde ona göre geliriz bilader
Millet gerek yok demiş. Ya videolrı izlemiyorlar yada laf olsun die konuşuyorlar. Bu gti mi gtr mı neyse araç kafa kafaya gitmemişmi vtecle???
videolarda ben öle izledim, millet neyi seyredio aceba.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bize yarışcanızı söyleyin yeter biz oraya yarışcaz die geliriz sonra yarışmazsanız olmaz kardeş net bişey söyleyin
Yaa benim anlamadıgım videoları oraya koymussun hala inkar ediyolar diyosun..
Videolarda vtec önde gidiyor..kim neyi inkar ediyor önde oldugu halde arkadayım mı demesini bekliyosun ??
Bide merak ettigim bi olay biz oraya yarısmak için gelmiyoz diyosun..Yarısmak için gelince ne farkedicek yani gizliden biseylermi olcak arabanda...Araban herzaman ki gibi giden yürüyen eskisinden farklı bi arabamı olucakta yarıscaksak ona göre gelelim deniyor ??
ilk yarışta geçtiğini ben zaten kabul ediyom ikinci yarışı izle arkadaşım biz yarışa geliyosak hereldeki bazı şeyleri değiştircem oraya gezmeye değil yarışa geliyom![]()
önce çayımızı içer misafir ederiz saat biraz ilerledikten sonra çıkarız
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
İkinci yarıs dedigin part3 olan sanırım..videodan gözüken cok az bi farkla öndesin ama hızınız kac?? kaca kadar o sekilde gidebildin kii bunlarıda gectimmm
İşte smdi bu olmadı !! sen madem bu videolarda giden arabanın gücüne bukadar güveniodun..hadi gel basalım kalkalım vs. ozaman o zaman ki araban neyse suandada öle olucak ki düzgünce deneyin sonucu görün...
Yani bu kavga ederken bıcak sopa yok diyip kavgada bıcak cekmek,sopa cıkarmak gibi bisey yani...
sorun değil. vtec ten çıkacak ağırlık nissandan daha fazla.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)