=)=)=) hehe bende ışıklarda rastladım yan vere vere gidiyordu =) Maşallah araç bildiğim bi araç zaten güzel hayırlı olsn tekrr=)
Clio197 varmı hic tanıdık??
bosch servis - KTS
lambda sensörü ısıtıcı devresi arızası verdi, sildik, yine çalıştırdık, yine verdi..
daha sonra sensörün ürettiği voltajı göreyim dedim, baktım 410V sabit ölçüyor..
voltajın devamlı değişken olması gerek biliyorsun..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bosch servisteki cihazdan baktık, herhangi bi yetkili serviste de bakabilirsin..
Şaşırdığım nokta, 3 ay kadar önce değişmişti sensör.. Niye böle bişi oldu anlamadım..
Ve 2 gün üst üste aynı araçla denedimiştik, bozuk sensörle 1 boy geçtiğim aracı 6-7 boy geçmiştim yeni sensörle..
Neyse garantisi var, yarın halledicez bi aksilik olmazsa..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Sadece intake kit artı ince conta ile 220 verenide var yani benim deger vasat
hatta egriside cok daha guzel..
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/41318-2004_ep3.html
İzzet farketmiyor. RS Tuner' da tüm sensörleri ölçüp test edebiliyorsun. Eğer lambda sensörü arızası varsa bunu RS Tunerda önce Front O2 Cencor fault olarak görüyorsun. Sonra da diagnostics kısmında voltajına bakıp o arızanın anlık mı yoksa geçici mi olduğuna bakabiliyorsun. Eğer sensör sabit değer üretiyorsa o zaman arızalı demektir.
Utkucum hatırlarsın benim de başıma gelmişti. Direk Bostancı sanayide Bosch servisinde değiştirtmiştim. Bende sensör sağlamdı ancak sensörün bağlandığı soketin içindeki tırnaklardan biri kırılmıştı![]()
Yani Ümit usta olmasa sittinsene farkedemezdik.
RS lerde Oksijen sensörünün kaç boy farkettiğini de şöyle söyliyim; benim en son setupımla headers cai egzozlu bir vtecle denediğimde yanyana gidiyorduk 5 te geçiyordu. Sensörü yaptırıktan sonra denediğimde aynı vtece 6 boy atmıştım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)