masallah hızlı olmus kazasız belasız
7 sanıye konusuna bısey eklıyım 105-200 arası kadranda 9 sanıye cıvarıztn vıdeo hmn baslıyor 105 kmh de 210da bıtıyor vıdeo 10 sanıye. 100-200 7 sanıye ıse 200-210 3 sanıye mı?
drıft box ıle 100-200 un 10-11 sanıye cıvarı cıkar dıe dusunuorum tabı yanılabılırım
egerkı 100-200 un gercekten 7 sanıye ıse; hıc bır turbo s2k,turbo vteclerın yuzde 90ı,bolt onlu 430lar,stock gtrlar senı gecemez. hulkta yer tutmazsa,yada 0.7 0.8 basarsa senı gecemez
bu lısteye hulk ve garıban dısındakı butun turbo typerları ekleyebılırızıstısna cıkabılır bu k20 turbolar ıcınde ama sanmıorum
![]()
erdem adam bitek 4 de vermiş bu 9sn yi ama. oda var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3te bassa bu kdrda cıkmaz. denememısler mıdır sanıosun![]()
benımde 100-200 denemelerımde 4te basınca daha hızlı cıkıyorılk once sarmıyor,2. olarak ne kdrda kucuk turbolar olursa olsun vıtes arası atmosferık araclar gıbı olamıyor,3.su ne kdr hızlı vıtes atarsan at 0.2 sanıye gıder asagı yukarı az bıseyde lag eklensın,bırazda sarsın 1 sanıye eder ztn
![]()
102-200km/h arası bir hızlanma videosu erdem kankabknz screenshots below
kadrana göre 7,50-8.00 sn arası bir değer.. Gayet başarılı, tekrar tebrikler cupraya![]()
![]()
ınancım baktıgın acıdan orası 200 deıl bence az daha gıtse 8 kusur olurbende 9 cıvarı demısım kronometre ıle bu kdr
ss almadık
o zmn 200-210 arası neden ole? 2.2 sanıye olur senın dedıgıne gore
![]()
Bende 8 ölçtümAma eğim varmı yokmu ona bakmak lazım yinede çok iyi maşallah hele o 100 den bastığı andaki kadran hissi çok mohkem
![]()
Arkadaşım araban iyi yürüyor kazasız belasız sürüşler sana. ben istabuldayken yazılım için barbarosta akşama kadar senin arabanın toplanmasını beklemiştim gıcık olmuştumama değmişş ne diyim bu videoyu bile görmek kzıgınlığımı aldı açıkcası...
![]()
bu kadar teferruata takılmayın yawiki cupra arasında kıstas alınabilirde dünya üzerinde stock turbo ile en hızlı 100-200 pardon 105-200
olarak kıstas alınamaz çünkü takometre hatası var 200 deyken 200 le gitmiyor onun için özgünün de dediği gibi driftbox ölçümü lazım ama ben herşeyden ewwel MAAŞALLAH demek lazım diyorum....
..::PASSATURBO1::..
scalayı degişmeden bi kadran üretselermiş süper olucakmıs video. scala yüzünden bi noktada kesiliyo hızı kesiliyo gibi geliyo insana. maşallah cok güzel gidio kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)