ben maşallah diyorum öncelikle yalnız 100de basılmamıs daha önceden basılmıs 100den itibaren videosu burda benim gördugum kadarıyla ama yinede ben ce başarılı ve hızlı sayılır
Printable View
ben maşallah diyorum öncelikle yalnız 100de basılmamıs daha önceden basılmıs 100den itibaren videosu burda benim gördugum kadarıyla ama yinede ben ce başarılı ve hızlı sayılır
kasımpaşadan kağıthane istikametine gıderken eğim var.
maşallah araca.kazasız belasız
her ne kadar inanı sevmesemde, bu cupra yürüyor kardeşim, maşallahı var, otururum bi kenarda izlerim.
reşit senin ki daha da güzel olacak.biz ceremeyi çekiyoruz sen sefasını süreceksin İNŞAALLAH ...inan kardeşim buraya böyle video larkoyma bir ikitane şahsiyetin nazarları değer ALLAH korusun,maşaallah diyemez,diyemez çünki insan cebinde ne varsa onu verir,kötülük varsa iyilik veremezki .teneke değilmi kardeşim ,insanlık nerde!
100 200 vıdeosu cekecek kadar sorunsuzsa U ılede denenır dımı artık...
Masallah ınan,kazasız belasız sorunsuz yola devam Cuprayla ınsallah ;)
masallah guzel gidiyor bi seat için bayagı iyi bence.kazasız belasız
tfsi gerçekten iyiymiş.. tebrikler.
masallahh masalalh cok ıyı
MAŞALLAH güzel gdiyor arac
Masallah....Kazasiz belasiz gazlamalar.
laa inan beni STp sandın ya senden büyük intikam alcam :)
inan allah nazarlardan saklasın.hakan abinin dediğine katılıyorum.bu arada fazla video koyma.kötü gözler olabilir.U typer'la deneme ne zaman inan.denede bitsin şu muhabbet.
Maşallah inan çok başarılı.Tünelin neresi yokuş aşşa anlamadım bende orda gazladım 1-2 kere yokuş denilecek bir eğim göremedim:)Bu arada dün gece giriyorduk kamyonun altına el ele kol kola verilmiş sadakamız varmış,Otobanın orta şeridinde kamyonu durdurup kamile saldırmamız videoluktu ama:Dben bugün kapıya gelecek tüm dilencilere para verecem:)