Beni nerden tanırsın niye laf atarsın yoksa benmi yanlış anlıyorum. Başka videosu olan varmı hadımköyden.
Ayrıca bana laf attı isen sanane. Beylikdüzünden kalkıp kağıthaneyede giderim ben tatmin olacaksanız.
Printable View
Kardeşim ok sorun yok. Benim bir pazar sabahı poğaça almaya giderken çıktım dedim bide top speed videosu çekeyim. Evime yakın sakin kimseyi tehlikeye atmayacak tek yol tem hadımköy avcılar arası sıktım geldim.
Sonra olay oldu gerçi STP totoşu yok yokuş aşağı yok bilmemne dedi sildim konuyu. Ok sorun yok bian dedim sendemi.
O video tamamen keyfii bir video idi.
Masallahh arabamdan sogudum walla biz bosuna para harciyoruz :S
Maşşallah maşallah. Aracı canlı canlı görmüş biri olarak söylemek gerekirse çok iyi. Allah kaza bela vermesin İnan.
kardesım hergun kagıthane elıbeykoy tunelıne gırıorum senden daha fazla araba motor vıdeom vardır o tunelde. bır taraf yokus yukarı bır taraf yokus asagı egımlıdır. duz bır tunel deıl orası. ıstersen baglarız drıftbox gps sıstemı ıle egımını solerım sana. hatta senın araca baglayalım dbox hem yokus asagı egımı gor hemde 100-200 degerını. Oz` teklıf etmıs zaten...
senle alakası yok abim yanlış anlama laf gideceği yere gitti valla erinmedim tekrar gittim çektim bu sefer tersten ve 2 kişi olarak :) teklifin için çok tşk. ederim musait bi zamanın olursa çıkar ölçeriz bende merakla bekliyorum bu amatörce bi çekim idare et
ben senin kadar prof. değilim biliyosun kendi yağımda kavruluyorum :):):)
maşallah allah kaza bela vermesin.meyve veren ağaç her zaman taşlanır ;)