bi toplantıda cekilmiş inceden bi ayar videosu BORKED
nekadar apaçisiniz ya dönbaba dön haeuhauhae
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
EKEray Nickli Üyeden Alıntı nekadar apaçisiniz ya dönbaba dön haeuhauhae
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
EKEray Nickli Üyeden Alıntı nekadar apaçisiniz ya dönbaba dön haeuhauhae belki aynı motor aynı bi kitle dönmek sanada nasip olur
bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı belki aynı motor aynı bi kitle dönmek sanada nasip olur kıssssmettt tuning
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı drift yapmak 0 çekmek yanlamak apachelikse benden daha apache yok alıp ceyizime saklamıcam arabayı, öteki tarafada gelmiyo meretler bi çuval teneke sonuç olrak
Maşallah güzel ses geliyor kazasız belasız.
çuffluya çuffluya 11 lerle ii dönülmüstü o gecemassallah
feRRo Nickli Üyeden Alıntı çuffluya çuffluya 11 lerle ii dönülmüstü o gecemassallah senin arabada bitsede azda onla çuflassak
EKEray Nickli Üyeden Alıntı nekadar apaçisiniz ya dönbaba dön haeuhauhae buyuk apaçi sensin eray cabrıomu verdım sana canını aldın yarma
sulhi Nickli Üyeden Alıntı buyuk apaçi sensin eray cabrıomu verdım sana canını aldın yarma kanka yalan yok cabrionun tadı başka
sulhi Nickli Üyeden Alıntı buyuk apaçi sensin eray cabrıomu verdım sana canını aldın yarma apaçini başı oda salakda bu aralar hehehe
güzel video olmş =)
JoYTeaM
bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı senin arabada bitsede azda onla çuflassak inş. kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları