oyy gunay senin arabayı ne kadar övsek az söluıorum ne kadar ii gitiini her yerde stock 157 cok ii ya
senle olan videoları atarım gecenkine göre biraz daha ii gitiin ama rc katili, ama azcık daha fazlası lazım
![]()
oyy gunay senin arabayı ne kadar övsek az söluıorum ne kadar ii gitiini her yerde stock 157 cok ii ya
senle olan videoları atarım gecenkine göre biraz daha ii gitiin ama rc katili, ama azcık daha fazlası lazım
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
çok ısterim valla doldur tabi seninki erolunkınden daha acık sanki yuklemeye bunu hissedıorum ben![]()
beynini yemiş bunlar gny..akıllanmadılar sanırım
![]()
şaka şaka inşallah benimkinden güzel olur..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bitsin de bi anlat bakalım bana![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
İşte diorum ya Erolu geçem mümkün deil pugları beklioruz puglarııı...Yaşasın Ege!!!Arabalarımızı deneyelim önemli olan o gerisi boş...Tekrar tekrar saolsın Aykutcum ve Serkancım...O kadar yol geliosunuz walla ne desek az sizlere...
Yaw hangi konuyu takip etçeimi şaşırdım ben![]()
Bu hafta cuma yada cumartesi org. yapılcakmı buna karar versek diyorum ben.Önceden planlı programlı olsun biraz daha??
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
evt helal olsun vallahi manisa-izmir rahat gidiş-dönüş 100km.
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Benim için gün farketmez siz ne derseniz uyarım ben.Cuma da oLur cumartesi geceside olur.Erken belirleyelimki günü gelicek arkadaşlarımız okusunlar![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Öncelikle dün gene Dyno Night çok güzeldi... Mutluay Abi, Özdin Abi ve Mert'le tanışmak, muhabbet etmek benim için çok zevkliydi... Aykut ve Serkan'ı da özlemiştim muhabbet ettik baya herkesle... Gelen herkese ben şahsen teşekkür ederim...
Cuma ya da C.tesi olup olmıyacağı büyük bir ihtimal Perşembe ya da Cuma öğlene doğru belli olur ama gönlüm C.tesinden yana... Cuma ***** polisler için de mimli bir gece olduğu için daha güvenli olacağını düşünüyorum... Kaan'a da(punto_multijet) kardeşimin de dediği gibi sonrasında oturup muhabbet daha mantıklı olur(apaçileri çekmemek açısından)... Böylece hem sıcak sıcak kalkışların kritiği yapılır hem de hoş-sohbet bir muhabbet edilmiş olur...
Tanış(a)madığım abilerimle,kardeşlerimle de tanışmak için sabırsızlanıyorum ayrıca...
En kısa zamanda görüşmek üzere![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
evet olay orda ztn yoksa fabrıka cıkısı daha mı dusuk yoksa iilaveler mi cok bg verdi onlar soru işareti tabii
mutluay abi senin araçta ii değer çıkarmış baya göremedik ama teker gucunuz arasındaki fark nasıl gunayla onun 87 ydi
benim 90..
muhabbetten gercekten cok keyif aldım o akşamdan..
bu arada typer 203 mu verdi çok basarılı oda hondalar iyi iş çıkardı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)