Erdem egzantrik sonrası senin attığın o ayar ile 3-4boy felan iyileşti 200km gibi
..Bu arabayı gazlamaya aldık bekliyemiyom![]()
Golfe bi paragraf açayım,gerçekten verilen emekleri boşa çıkarmayan harika bir araçmış aracı bu şekilde lanse eden kardeşlerime helal olsun alınabilecek arabalar skalasını genişlettiler![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
iyide 3000 devir altı supercharger, üzeri turbo arabadan bahsediorz kardeşim remap lı filtreli egzozlu ben 5e attığımda fark bariz açılıo süren arkadaşta söyler zaten,baskısı kaçıran senkromencleri aşınan arabam buna rağmen iyi yürüdü diye düşünüyorum.Bu arada bakım demişken daha bugun yağını tamamladım bakım konusunda bi sıkıntı yok gayet düzenli tertemiz aktarmam sıkıntılı şu ara çünkü ankara yolları ve trafiği sizin oralara benzemio erdemim.
US Performance
Arkadaşlar GT 1.4 araç ve 1300 kg kimse bunu neden görmez eşşek gibi ağır alet. ep3 le aralarında kaç kg fark var . Böyle kıyas yaparsak GT gecenin en iyisi benim görüşüm bir hondacı olaraktan.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
bakım dedıgım yag tamamlamak deıl. fıltresı bujısı sıbop ayarı crbon clean tarzı seyler..
5 atınca 1.4 arac ztn typera tutunamaz 1.4 aracın ustundekı turbo buyuklugu ne kdrkı oralarda uflesın. benım sahsı dusuncem golfe emek harcıyanlar cok muazzam ıs yapmıslar tebrık erım tekrardan
bu arada ankara vıdeolarını ızleyınce hep yolları begnmısımdır demekkı davulun sesı uzaktan hos gelıyorbakımları yaptıktn sonra emınım kı 3 4 boy hızlanır aracın
kazasız belasız.
büütün araçlara masallah ayrıca golf ve rol tayyara +1 masallah rol tayyardan kadran videosu bekliorz en yakın zamanda:d
o kadar para yok 3 araba içinama inan m3ten vazgeçememenin sebebi arkadan itis zaten ama tayyarada bitiorm çok basarılı makina gerçekten bakalım hayat ne göstericek ama bu sitede takılmaya devam edersem ne göstericegi kesinde nese
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)