Bir video daha geliyo cengo,
Küfür felan var sesi kısıpta seyredin
R typer vs s2000
http://videos.streetfire.net/video/s...per_726388.htm
Mini videoaları olacaktı Erhan onları ekleyiver bro![]()
Bir video daha geliyo cengo,
Küfür felan var sesi kısıpta seyredin
R typer vs s2000
http://videos.streetfire.net/video/s...per_726388.htm
Mini videoaları olacaktı Erhan onları ekleyiver bro![]()
Masallah tüm otomobillere
Golf GT fena gidiyor gercekten, S2k ile yürüyen nadirdir
Bravo da vti gecmis sanırım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Gelen herkese çok teşekkürler arkadaşlar, çok güzel keyifli bir geceydi.
Golf'ü kullanan benim, sahibide en yakın arkadaşım, yazılım hariç herşeyi ben yaptım, yaptırdım diyebilirim arabayaErhan kardeşimede o konuda çok teşekkür ediyorum.
Arabanın stepnesi dahi üzerinde ve 1350 kilo. Turbo var sc var gitsin yazılmış bir kaç yorumdada, ben bu sınıfta type-r la yürüyen s2k'la yürüyen başka bir golf görmedim 1.4 tsi olarak.Şöyle oldu böyle oldu demeye gerek yok, arabanın gideri bu, videolarda bunlar zaten.
Videolar içinde çok teşekkürler herkesin arabasına maşallah,Melih kardeşimin arabasına ayrı maşallah, hondanın tek bineceğim arabasına ve rengine sahip kendisi.
masalalh masalalh ankara yıne cosmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tüm araclara maşallah
golf gerçekten şaşırttı yapan arkadaşların ellerine saglık hakkaten çok başarılı
Rol typer ımızda yüregir geldikten sonra en son ayarlarıda yapılıp dahada saglıklı olacak şuanki halinden boy boy ileri atlıyacak işallah
ROL Type-R a ayrıca bi maşallah
Dün akşam soğuk dışında herşey güzeldi, araba çeşitliliği ayrı bir güzel oldu, deneyen arkadaşlara çok teşekkürler, okadar denemeden bukadar video çıkması üzücü.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
herkese teşekkürler tekrardan kadir abi burak yorumlarınız icin sizlerede teşekkürler golfu sonunda yürütebildik videolarda ortada![]()
arabayı ben kullanmıorum gerci sizler kadar iyi vites atamadığımdan ama zamanla oda olur bu yüzden doukana arabayı boyle güzel yürüttüğü erhana yazılımdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum![]()
Stock
gelen herkese teşekkür ederim. bir iki açıklama yapıcam: erhan kardeşim benim rs in specleri yanlış yazmış. egzozum sadece catback. katalitik falan yerinde yani ayrıca cold air intake yok bende. kutu içi filtre var.
dün arabam iyi değildi, kadir abiye de söyledim yıllık bakımı gelmişti ve şu anda aracım bakımda. dip gaz giderken bir iki kez boost kesti, biz de fazla zorlmadık.
bu arada köprünün o tarafı biraz yanıltıcı oluyor. örneğin benim s2k ile denememde başlarda yakındık ama uzunda s2k daha da açacak gibiydi. golf ile denememde de 4. viteste araba boost kesti, köprünün diğer tarafında 5. vitese alınca golfü geçtim. golfün sahibi olan arkadaşımız da bunu teyit edecektir. lakin golf 1.4 motora göre inanılmaz güzel gidiyor. yaklaşık 180-200 e kadar dün geceki tüm araçlarla kafa kafaya gidebiliyor. 200'den sonra da tabiki hacim kazanıyor. ben de golfü uzunda geçtiysem hacim sayesinde geçmişimdir yoksa kafa kafaya giderdik diye düşünüyorum. golfe emeği geçen herkesin emeğine sağlık. aracım bakımdan çıktıktan sonra da herkesle deneyebilirim zevkle...
yalnız minininde hakkını vermek gerek cok fazla denemeye kalkmadı ama sonra typerla yürüyüşlerinde bizi şaşırttı alican abi maşallah arabana![]()
Stock
Güzel bir akşamdı. Gelen herkese teşekkürler.
Golf gercekten çok başarılı yürüyor. Harcanan emeklere değmiş. Herkesi şaşırttı. Benim Golf'le kalkışımda ben çok sardım yolun en sağ şeridi nerdeyse buzmuş o yüzden önümde kaldı ve o şekilde yürüdük. Yani benim görüşüm gidişimiz çok eşit. Zaten kim geçmiş önemli de değil. Önemli olan dostluk.
Onun dışında kısa şanzımanlı, egzantrikli (daha ne olduğunu bilmediğim) Clio Rs ile 2 kere denedim 2 sindede geçtim. Ayrıca 34 plakalı bir Type_r vardı o arkadaşlada 2 kere denedik ve onuda 2sindede geçtim.
Bu yürümelerimizin videosu varsa koyarsanız sevinirim.
Güzel akşamdı, gelen herkese teşekkürler.
Ali Can Calis
GT güzel olmuş maşallah hangi erhan yaptı yazılımı benim tanıdığım erhan mı![]()
Herkesi tebrik ederim görsel şölen olmuş resmen
Bu arada rollerin yeni arabası GT resmen harikalar yaratmış. 1400cc en nihayetinde aşırı beslemede olsa. Bu araç hafifletilirse harikalar yaratır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güzel Denemeler Olmuş.Bütün Araçlara Maşallah.Golf'e Ayrı Bi Maşallah Çok İyi Yürümüş
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)