Baturalp senin o cupra ve rs ayırıp gittiğin video var cupracı genç koyulmasın dedi,atarım onu sana.
Mini,golf ve ua typer ve megane 200 e kadar kafa kafaya kimse ben yarım metre öndeyim demesinRoll e çağırdığım arkadaşlardan hırs yapıp ortamı geren,aracında olan biteni gizleyen,forumda abuk subuk yazan ,benim sunla yurudugum video nerde diye hoplayıp zıplayan,arkadasları birdahaki bulusmaya çağırmam bunu bilirler buna göre herkesten ricam"samimi"olalım : )
bütün araclar gercekten cok iyi gitmiş walla. can biz o arabayı sana öylemi werdik![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
1-Full sequential dog engagement 6 İleri Şanzıman,
2-320/320 derece Race Egzantrik
3-Benimde bilemediğim daha birçok şey...
abartmaya gerek yok 286/280 egzantrik, kısa ayna, yazılım, düz boru egsoz, shortram
İlk denemede ilk kornada sen hafif gaz verince senin araba 1 boy öne atladı ve ben tekrar yanına gelince 3 korna çalarsın diye bekledim sen 2. kornada zıplayınca bende ardından bastım ve köprü altında 1 boy önümdeydin, 2. denemede köprü altına kafa kafaya girmiş olmamız lazım, yanlış hatırlıyorsam video düzeltir farkı.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Kadir abi estirmişsin yineMegane RS de baya iyi yürümüş yalnız. Yapılacaklar okadar mı yoksa daha yolu var mı acaba Megane RS' in turbo basıncını açmak gibi mesela
![]()
yok dostum, ben uğraşmıyorum artık arabayla. dediğim gibi yaza subaru alma niyetim olduğu için para harcamıyorum artık.
aracın şu andaki yazılımı kötü bir yazılım. 4900 devirden sonra tork eğrisi tepetaklak iniyor. ayrıca rölantide beklerken araba bi anda zengine düşüp (afr 12.1-12.2 civarına düşüyor) motor arıza ışığı yakıyor. iyi bir yazılımla ya da belki bir piggyback le 20-25 hp daha gideri var aracın. kat iptali olayına falan da girilebilir. ama dediğim gibi ben uğraşmıyorum artık belki benden sonra alacak olan arkadaş uğraşır...
Kadir Abi yanlış anlaşılma olmasın ama senden bir tane de diğer büyük şehirlere lazım..
Deneyen araçların hepsine MaşAllah..Allah kaza bela vermesin..Ankara yavaş yavaş dost meclisi rolling day&night ekolü yaratıyor..
Çeşit çok , yol güzel , dostluk baki daha ne olsun...
Bu arada Çağlar aracının MaşAllahı var..Ankarada dyno varsa güzel bir dyno koyarsan foruma konu açıp süper olur çok merak ediyoruz çünkü..Yoldaki halini gördük bir de kağıtta görelim
Ellerinize , Ayaklarınıza sağlık..
Hocam denedikmi denedik, eğlendikmi ben eğlendim şahsen. Hırsa atışmaya gerek yok, öndeysen öndesindir gerideysen geridesindir, benim bunu saklamaya ihtiyacım yok çünkü aracımın gidişi beni tatmin ediyor. Ben oraya şunu bunu geçmeye değil denemeye geliyorum.
Ayrıca centilmence davranıp senin istediğin hızda (70 gibi) ve kornayıda senin çalmanı rica ettim. Lütfen bunları unutma.
Sizin araçta neler vardı? Tek gördüğüm camdaki Alta yazısıydı![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)