Abi S2K kaç hp lerde? Senin aletle arasında nasıl bir fark oluyor?
Yani uzun lafın kısası bu S2K lar tayyarlardan yavaş mı kalıyor yaw![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Aranıza geldiğimde roll yapacağımı bile bilmiodum hiçbişe için ağzımı dahi açmadım geçtik geçildik şöyle oldu böyle oldu diye ama hırs yapmamak lazım zaten öyle olursa birdaha gelmem arabamı boşyere üzmenin anlamı yok,denediğim butun arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum araçlar gayet sıkı emekler boşa harcanmamış herkese kazasız belasız cezasız günler dilerim.
US Performance
selamlar; eksik yazmışsınız tamamlayım dedim
ilk yürüdüğümüzde önümde başladığınızı inkar etmessiniz herhalde neredeyse arka tamponunuzda başladım neyse erken kalktınız dedim birdaha yapalım dedim,2. yürüdüğümüzde köprü girişine kadar aramızda çok az bi fark vardı normalde deneme yapmicam dedim çünkü benzinim dibe dayamıştı hoş roll için buluştuğumuzu kadir abi söylemedi herneyse köprü girişinden sonra aramızdaki farkı belirtmeyi unutmayın lütfen geçtim demek göreceli 200 metrede geçiyorum dersin ama 400 metrede aramızda neler olduğunu sizde gördünüz saygılarımla.![]()
US Performance
an le yine roll yapmısın ya helal kadir abi....
bi de biz roll yapalım an le ne oluyor?
bi de sezon ole kolay kolay bitmez durun bakalım...
hayır sen belırlemısın ya ından oyle yazdım...ne tekın ne ben yine cagrılmadık, madem eglenmeye gazlıosunuz bizi de caırın beraber eglenelım...
bugune kadar ne yamugumuzu gordun de ımalı konusuon ayıp walla kadır abı, herkes benım ne kadar mutevazı oldugumu bilir...kısıtlı imkanlarla bi araba yaptık kimsenin arabasında gozumuz yok...
yok ya ciddi stock sadece komple apexi egzoz war intercooler önde bide vf34 e 1.5 bar basıoz stoc de gitsin
haftasonu uymayabilirde olmadı hafta içi bigün haberleşiriz sen ben teko kadir abi denemek istiyen diğer arkadaslarda gelir güzel bi gün geciririz..saolasın bu arada bro![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Çok güzel bir akşamdı. en azından benim için izleme kısmı epey bir zevkliydi.ama gerisi hakkında yorum yapmayacağım![]()
ERHANIN YAPTIĞI ARABALAR YÜRÜYOR YAA MAŞALLAH!! bknz:golf GT ( taş attım kafaya kafaya...)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)