kuruntu mu? videolara yorum yapmak sana göre kuruntu ise uzatıp polemiğe girmem tanımıyorum seni.Arabamı aldım ilk deneme yaptığım kişiler ordaki arkadaşlardı şimdi bunun kuruntu ile alakası nerde yorum yaparım polemik yapmam çünkü neler olduğunu biliyoruz dimi, ayrıca ekmeğinide kendin ye ben ekmek yememuzatma sakın tanımıyorum etmiyorum seni bi ara çay içeriz tanışırız kardeş
![]()
US Performance
herkezle tanışır çay iceriz farketmezde cok bi asabisin biraz yumusatalım dedik
o ilk denemense o zaman iyi ögren ben orda coook deneme yaptım dahada kimsenin koprunun diger tarafını cektigini görmedim
ekmek işine gelincede gene hani biraz yumuşasın ortam diye söyledim yoksa zaten yiyebileceginden degil kardeş![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
kardeş sen bu yeme mevzusuna takılma, asabi falan değilimi burası herkese açık bi forum geçtim geçildim muabbetini kimse yapamaz çünkü görecelidir hiç tanımadığım bir ortamda tanımadığım insanlarla deneme yaptım burda bunu yorumlamam kuruntu yapmak mı samimiyetim olsa olaya biraz daha samimi yaklaşırım.Bende geri vites olmaz fatih kardeş oraya roll yapmaya gelmedim ama kadir abiyide kıramadım böyle olacağını bilseydim biraz daha adaletli gelirdim çünkü bu camiada benzin ışığı yanıp roll yapan adam ben görmedim maksat muabbetti benim için ama kimse muabbet etmeditanışmadık bile.Herneyse ben konuya bidaha yorumumu yazmicam.
US Performance
ben çektimturbo hondalar olunca iyi oluyor aslında köprüden sonrasını çekmek ..
güzel denemeler hepsine maşallah ..
edit: sen onu bunu bırak ta... bugün turbo zone da çoook güzel videolar izledim benmaşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun..feci boylar gördüm .. hayırlısı.. kazasız belasız ..
![]()
mini ve golf gercekten guzel yurumus..masallah diyelim.. alican abinin mini sanirim.. iyi yurumus ozellikle type r la...
cengız her yazında yok oyum eksık yok o erken bastı yok su oldu bu oldu amma sebep uretmıssın kanka ya,gerek yok bunlara. eger aracında eksıgın varsa cıkmazsın denemeye, varsa cıkıyorsanda susarsın sonucları ızlersın
masallah herkesin arabasina , golf cok guzel olmus ayrica .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Arkadasların denediği yerin Rakımı 1064m, hava sıcaklıgı da Ankara merkezden 4 ile 7 derece daha soguk...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)