ben sonucun boyle olucagını yasarada soyledım yııtede sonu basından bellı bır deneme neyse saglık olsun...:D
Printable View
ben sonucun boyle olucagını yasarada soyledım yııtede sonu basından bellı bır deneme neyse saglık olsun...:D
Maşallah araçlara kankacım . Diğer aracın tam listesi nasıl piston var arabada egzantrik yokmu ?
Maşallah seni geçer ezer diyen arkdaşalara video buyun izleyin, zevki hırsa çeviren arkadaşlara nazarlık olsun. Denemeler üst devirlerde oldu rampa aşagı yok rampa yukarı yok sürekli düz yolda denendi ,kırmadan incitmeden 106 gti da ekstara olarak stepne sökükdü Yiit'e birşey demek yersiz olur :D:D:D
Maşallah denediğin için ayrıca sağolasın yiit
:icon_tup::icon_tup:
Yiğit jantların orjinal 16 inç mi?
MAAŞALLAH ARACLARA, beni beklemessinizz hee oyle olsun:S
maşallah yaşar,yiit.çekimler dandik oldu ya cep telefonu ve 1.5 dizel megane cam car olunca bu kadar oluyor :)
buarada yaşar kanka senın aracla benım aracı cok merak etmeye basladım hee:D:D müsaıt bı zamanda ;)
maşallah çok ii yürünmüş.
Maşallah araçalraa...
gti da egzantrik yok mu?
maşallah iki aracada :)
Yiğit MaşAllah kardeşim...
bnm stock vtsye göre yiğitin arabanın nasıl gittiğini bildiğim için 106 gine iyi yürümüş:D
pt52 veya benzeri egzantrik olsa veya 106 sökülse dğeişik sonuçlar ortaya çıkabilir
Hayırlısı cengiz sonucu ben sana söyleyim rahat 5 boy önde bitirirsin ,Bende egzantrik yok ve aracımda stepne haricinde hiç bişey sökük değil sen koltukları takarsan 3 boya kadar düşer . Aracının gidişine göre edindiğim izlenim bu, ama o günkü hava şartları vs vs sonucu değiştirebilir belki 1 boya kadar düşebilir yada 5 boy yapabilirsin :icon_tup:
Güzel ayarlanabilirse en kötü kafa kafa ya diyorum sökmeden etmeden. Bide rölanti için mesela kentcams egzantrik yerine colombo falan baksan colombolarda sanırım rölanti daha güzel.