C2 VTS'ler böyle gitmiyordu...Maşallah Yiğit...Emeğin,çalışmanın karşılığını almak güzeldir...Kazasız,belasız..
Printable View
C2 VTS'ler böyle gitmiyordu...Maşallah Yiğit...Emeğin,çalışmanın karşılığını almak güzeldir...Kazasız,belasız..
maşallah araçlara..yiit kanka sana ayrıca maşallah kardeşim
yiit bu arada oksijen sensörlerin halen bozuk dimi ??
:icon_tup:
Maşaallah yiit.
Yürümemiş Koşmuş Sonuç CVR'ile Nolurdu Çok Merak Ediorum Yaşar Abi:D
şimdi şöyle düşünün stock motora kapak işleme ve yüksek sıkıştırmalı piston uygulamasıylamı daha çok güç alırsınız yay şapka eksantrik uygulamasıylamı evet benim için pek adil olmadı keşke karşımdaki araçta eksantrikli standart sıkıştırmalı olsaydıda daha çok fark atsaydım :) bu arada ruhsatımda yazan kg 1180 kg arabayı kesip biçmedim klimam döşemelerim ve koltuklarım sökük taş çatlasın 100 kg attım desem 1080 kg her türlü ağırım küçük hesaplara gerek yok :D
Arab sökülnce denk deneme olmamış, yok karşı taraf ne yapsın falan denliyor ya şaşırıyorum. Sanki standart arabalar deneniyor da eşdeğer olup olmadığına bakılacak.
Egzantrik, turbo , hava filtresi v nasıl arabayı hızlandırmak için yapılan işlemlerse hafifletme de aynı şekilde bir işlem. Buna niye karşı çıkılıyor anlamıyorum.
Maaşallah araçlara...
Her 2 aracada maşallah
Bence 106 egzantrik lazım böyle kuru kuru olmaz en azından 52 de gider ne bileiym bana eksikmiş gibi geldi.
Bravo brocum maşallahı var C2 VTS nin TR nin en hızlı C2VTS si :D
maşallah arabalara vts ayrıca kutlamak gerekiyor orjinalinin yürüyüşünü gordukten sonra bu hale getirmek emegine değimiş doğrusu:icon_tup:
Getir deneyelim kardeşim :)
Biz keyfe keder denedik sıkıntı yok geçen yiit geçilen benim bunda hırs yapacak bir durum yok olsaydı yiit videyo koyma ahmet video çekme derdim videoyu çeken biziz ortamı kasmanın mantığı yok 106 anca bu kadar gider bu araç gereçle daha iyisi varsa rica edersiniz yiit le denersiniz :icon_tup:
Ben işin keyif bölümündeyim siz yanlış yerde duruyorsunuz :icon_tup:
Sözüm üzerine almak isteyen herkez için geçerli ***** her biri demir parçası bunun için hırs yapsaydım ne hilmi kalırdı ne maksut nede meşhur servis kalırdı :icon_wack
İsmi geçen arkadaşlar sakın yanlış anlamasın isminizi biliyorlar diye örnek verdim, Eke eray desem kimse tanımaz, muştu desem hiççç tanıyan olmaz :D:D
cvr nin bu araç kadar yuruyeceğini sanmıyorum.çünkü sizde cvr stocktu oem egzantrik ve pistonlar üzerindeydi.cvr ye göre ekstrası var bu 106 nın ;)
biz işin makarasındayız zaten.muhabbetimizi edelim arabalarımızı görelim nasıl gidiyor.bize 10 boy atsalar video çeker gene koyarız bizde sıkıntı yok ;)
masalalh ıyı yurumusun