On gündür suzukada gt5 le integra typer kasıyom cafeye verdiğimiz para ile ps3 alırdık herhalde :D
Eleman iyi kaptırmış kendini kaskta varmıki kafada :)
Printable View
On gündür suzukada gt5 le integra typer kasıyom cafeye verdiğimiz para ile ps3 alırdık herhalde :D
Eleman iyi kaptırmış kendini kaskta varmıki kafada :)
g25 le oynarken ayakkabı giymek ii fikir aslında :D
bende kendimi kaybediyorum amuse s2000 le ama şimdilik amatorum :D
eleman kendini adamış ya ..
su oyunda hersey super de sesler ne oyle ya elektrik supurgesi mi 135 mi
elemanın ayakkabılar bıle m :D
ben varim cekimmi bi video :)
Niye vites atarken ayağını gazdan çekiyor :ofk: :D
bu oyun gt5 prologue gerçek gt5 91 gün sonra piyasada olacak :)
CeBIT 2008'de Fiesta ST içerisine kurulmuş platformda Logitech G25 + 40" LCD + GT5 ile 6 gün boyunca aralıklı olarak show yapmıştım, gelenler varsa muhakkak hatırlar :D
ayni sistem var ben de bi ara eldiven + ayakkabiyla oynamistim da her seferinde olmuyor useniyordum :) GT5'in asli cikana kadar kaldirdim zaten PS'i..
arkadas vites gecislerini nazik yapmis, zaten sert gececek bir durum yok g25'in vitesleri o kadar zevkli degil uflesen bile gececek neredeyse :)
GT5 time tiral challenge var su anda playstation storeda mevcut. 30 ocakta sonuclar belli olacak, kazanani nascar yarisina yolluyorlar seyirci olarak ama :)
http://us.gran-turismo.com/us/news/d5147.html
stok yada modifiyeli Nissan 370Z ile bir pistte dunyadaki tum GTcilere karsi yarisiyorsunuz.
stok Z ile 1:49.986 dondum en iyi, 146.ci siradayim. 1.ci 1:47.9XX donmus. Modifiyeli Z ile daha yarismadim.
aranizdan yarisan oldumu?
yalnız saka maka adam oyun falan oynamıyor resmen cıkmıs gazlıyor eldivenlerini bile takmıs baksana :D
cok gercekydi gerceğinden cok bir farkını goremedim:)
dayı bazen gazı tokatlıyo :D
Similasyon oyunun bile direksiyona olan tepkime süresi zayıf geliyor , hiç biri LFS kadar response a sahip değil malesef o yüzden sinir oluyorum. Geçen yıl bu gece gt4te g25 ile sarı 106gti la tsukuba diyorum , o evde olanlar bilir :) :)
kesin kask flan takıyodur bu :D:D baya sarmıs cokda basarılı;)
GT5 çıkacağı zaman almayı planlıyorum, zaten koltuk hazır :)
cok zevklı yaw :D