On gündür suzukada gt5 le integra typer kasıyom cafeye verdiğimiz para ile ps3 alırdık herhalde![]()
Eleman iyi kaptırmış kendini kaskta varmıki kafada![]()
On gündür suzukada gt5 le integra typer kasıyom cafeye verdiğimiz para ile ps3 alırdık herhalde![]()
Eleman iyi kaptırmış kendini kaskta varmıki kafada![]()
g25 le oynarken ayakkabı giymek ii fikir aslında![]()
bende kendimi kaybediyorum amuse s2000 le ama şimdilik amatorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
su oyunda hersey super de sesler ne oyle ya elektrik supurgesi mi 135 mi
CeBIT 2008'de Fiesta ST içerisine kurulmuş platformda Logitech G25 + 40" LCD + GT5 ile 6 gün boyunca aralıklı olarak show yapmıştım, gelenler varsa muhakkak hatırlar![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ayni sistem var ben de bi ara eldiven + ayakkabiyla oynamistim da her seferinde olmuyor useniyordumGT5'in asli cikana kadar kaldirdim zaten PS'i..
arkadas vites gecislerini nazik yapmis, zaten sert gececek bir durum yok g25'in vitesleri o kadar zevkli degil uflesen bile gececek neredeyse![]()
GT5 time tiral challenge var su anda playstation storeda mevcut. 30 ocakta sonuclar belli olacak, kazanani nascar yarisina yolluyorlar seyirci olarak ama
http://us.gran-turismo.com/us/news/d5147.html
stok yada modifiyeli Nissan 370Z ile bir pistte dunyadaki tum GTcilere karsi yarisiyorsunuz.
stok Z ile 1:49.986 dondum en iyi, 146.ci siradayim. 1.ci 1:47.9XX donmus. Modifiyeli Z ile daha yarismadim.
aranizdan yarisan oldumu?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yalnız saka maka adam oyun falan oynamıyor resmen cıkmıs gazlıyor eldivenlerini bile takmıs baksana
cok gercekydi gerceğinden cok bir farkını goremedim![]()
dayı bazen gazı tokatlıyo![]()
Similasyon oyunun bile direksiyona olan tepkime süresi zayıf geliyor , hiç biri LFS kadar response a sahip değil malesef o yüzden sinir oluyorum. Geçen yıl bu gece gt4te g25 ile sarı 106gti la tsukuba diyorum , o evde olanlar bilir![]()
![]()
kesin kask flan takıyodur bubaya sarmıs cokda basarılı
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
GT5 çıkacağı zaman almayı planlıyorum, zaten koltuk hazır![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
cok zevklı yaw![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)