O cooperS in kapıları yukarı doğru açılıyor bide ara sokaklarda ara gaz veriyor yeter![]()
Bütün araçlar tebrikler. Camcar ekstra tebrik. 19" jant varmış bide.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cooper gitmiyor
rs gayet başarılı
cam-car herkesin ortak görüşü , çok güzel gidiyor![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
nos plakaydı o o araç önceden pert oldu maviydi beyaza kaplandı. o araç bi mcs gibi yürümemiş mcs yi bilenler üzerindeki şeylerle ne kadar iyi yürüyeceğini bilirler yani mcs var mcs var motor sağlıklı olmalı. hakkı gibi yürümemiş.
biliyorum kanka =) yektanın araçtan biliyorum =) köpek gibi gidiyor maşallah =) rx8'lere yazık oldu yaaa =)
o kadar parçaya zaten uçması lazımdı denemeden önce yalan deil korkuodk geçer filan die denedikten sora hiçte öle olmadı ama sahibi deneyelim dediği sıra hiç sorunlu vs. bişi demedi geçildikten sora gelip yanıma bişiler var dedi oda yazılımla ilgili neyse olabilir yüklü mini s'inde nasl gttiğini biliorm köpek gibi gidiyor Yektanın araç örnek
nos ta kesınlıkle sorun olmalı 170 hp cıvarında bı rs e gecılmesı hıc normal degıl bu lısteye sahıp bı cooperın =) ıkı aracada masaallah guzel deneme olmus asıl olay scırocco![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
denemeden önce diyebilirdi bişi varsa böle böle die deneriz yolda dedi tamam dedik denedik bu kadar sorunlu araç zaten denemez .... o kdr yüklü cooper s'in napcağını bende çok iyi biliyorum bunu yazdık zaten
=)=) olcaktın görkem baya zevkli gündü rx8 ler filan vardı gerçi iş yoktu ama olsun =)
yok kardeşim sanmıyorum =) dün gece fenaydı =)
maşallah rs eişte buı kaadar
![]()
yerler kurudu bu aksam atasehirde kimleri gorucez acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)