guzelmis :) biraz ustte basilsa RX8 gececek gibi duruyor, her turlu deneseymissiniz keske, RX8'e de sans tanimak lazim :)
Printable View
guzelmis :) biraz ustte basilsa RX8 gececek gibi duruyor, her turlu deneseymissiniz keske, RX8'e de sans tanimak lazim :)
üst devirlerde ben denedim 6 binli yine aynı 207 ile olan oluyor 4 boya kdr çıktı
Ben de bu yüzden sordum zaten sonuç neden böyle diye. Aradaki 60hp fark nerde?
60km 2. vites bu aracın yürümesi için yeterli değilse, bu aracın hiçbir kullanım zevki yok benim gözümde.
Birinci vitese mi çekicez yani yürümesi için:)?
Rc zımba gibi tebrikler İnanç!
Torku eksik muhabbeti niye yapılıyor anlamıyorum,
211 nm tork veriyor işte RX8'ler, atmosferik araçlar için ideal. S2000'in de stock halde 208 nm tork verdiğini düşünürsek fena da değil aslında. Öyle bir lanse ediliyor ki, sanırsınız 230 küsür hp'nin yanında 150 nm tork var araçta. TC'li araçla kıyaslarsanız her atmosferik aracın torku eksik kalır, ama NA-NA kıyaslamasında RX8'in torku söylenildiği kadar da kötü değil.
10000 devir çeviren 231 hp'lik atmosferik arabadan 300 nm tork beklemek, fizik kurallarına aykırı bir kere, RX8'lerin hacmini hiç hesaba katmıyorum bile.
Ben sorunu ağırlık ve tork bandı (tork eksikliği demiyorum!! dikkat-tork zaten eksik) diye nitelendiriyorum, sanırım 100 kg kadar daha ağır 207 rc ye göre. RC'nin motorunun tork eğrisinin de RX8'e göre doğası gereği daha başarılı-lineer olduğunu düşünürsek (n/a vs. tc), sonuç normal.
Değişik :) ilk devirlenmeyi yakalıyana kadar gitti RC.
Şaşırdım maşallah :)
Biraz daha yukarıda basılsada 207 çıkarmı yine öne acaba
maşallah İnanç bende bu arkadasla denemek isterim denk gelirsek
17- 18 litre yakıyor biraz yakmıyor rx8 :)
Maşallah İnanç esmiş yine bye :)
denk bir yuruyus olması icin rx8 in daha ust devirlerde baslaması gerekirdi hatta rx 2 rc 3. vites yururse guc ve tork egrileri tam denk duser diye dusunuyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=ADboa6fR75c
videonun direk sonlarını izleyin M3 ile r21 turbo nun yurusu var M3 ile turbo 3 viteste yuruyor M3 gelemiyor ikinci denemede denk olsun diye turbo 3. vites m3 2. vites yuruyor daha denk oluyor... ve sonuc m3 geciyor:)
rx8'ler hakkaten hüsran..Bende denemiştim fakat yetişecek gibi değildi uzun kısa..