Benim aracla Levent'in camtavansiz RC'nin ruhsatta 1280 yaziyor, merakta kalmistim :)
ohh masallah :D ben+bas kabini+dolu depo 1.5 ton geliyoruz ise bak anasini satiyim :D
Printable View
Ruhsata göre baz almak doğru değil aslında, fabrikanın verileri daha doğru bir tercih olur. Benim eski 1700 kg lik aracım ruhsatta 1450 kg olarak geçiyordu örnek vermek gerekirse :)
Sizin için net rakamları araştırdım,
RX-8 = Ağırlık 1350 kg (2973.6 lb)
207 RC = Ağırlık 1281 kg
atmosferik araçla turbo aracın denemesinde gayet doğal bi sonuç kilo farkıda var tabiki...
Maşallah İnanç. Ben de bulursam bi tane burada deniyim :)
videodaki rx-8 dynoda 195hp motor 160küsürde tekerlek gücü çıkartıo Rc ile pek bi fark kalmıyor arasında
sadece bu değil diğer rx-8lerde öyleymiş dyno sheeti scan edip koyarım şaşırtıcı bi durum 231 hp diye satılıyor ama :confused:
Rx-8 cidden beni hayal kırıklığına uğrattı ben daha performanslı bir araç bekliyordum. Stock Scirocco bile 1 boy la geçiyor , chiplilerle alakası olmuyor ztn... Çok beğendiğim bir araçtı benim için artık tek artısı görüntüsü...
cvp gec oldu oldu ama bende stock rx8 var
iki arkadasımda scirrocco biri 2.0 biri 1.4 160hp olandan mevcut
kuzenimde megan rs var
rx8-megan : iki aracta nerdeyse aynı gaza basıldıgı anda nerdeyse kafa kafaya yürüyorlar
rx8-1.4 scirocco: alıp basımı giderim oluo:D
rx8-2.0 scirocco: yaklasık aynı gidiyoruz
yani stock scirocco alıp basını gidiyor diyorsanız buyrun gelin video cekelim görelim
ayrıca denedigim bazı araclar
fn2 typer ilk basta kafa kafaya giderken daha sonradan alıp basımı gidiyorum ileriki viteslerde 4ten sonra iyice fark oluyor
rx8-ep3: ep3 alıp basını gidiyor:D
rx8-cupra: arkadan bakıyorum 4 vitesten sonra
rx8-s3: sonuç aynı
kısacası aklında soru olan varsa racım stock ne cai ne bişey gelin deniyelim görmüş olurz hep beraber
Bide S2000 le denemeni tavsiye ediyorum..
rx8 var, rx8 var... olayı çok geçerli sanırım bu araçlarda. yurtdışında da s2k ile yürüyenleri var çünkü.
türkiyede gray market olan çoğu rx-8 196 beygirliklerden
güzel deneme olmuş her iki aracada maşallah durum şaşırtıcı hayal kırıklığı fabrika verilerine göre biraz yavaş sanki...
Masallahh 2 aracadaa :)
Biraz eski bi konu sanırım..
Maaşallah araçlrx8 baya bir devir çeviriyor ama videoda gördüğüm kadarıyla söylenenler doğruymuş o devri çevirene kadar kendinden geçiyor araç..
Helal Olsn Pug'a :D
Geçen otobanda denk geldim ataşehirin arkasındaki..RX8in biri - umarım forumda değildir çünkü ayar etti beni- 128908590 metre ilerden uzunları çaka çaka geldi ki 140 ile gidiyorum dedim ne olyuo...yol verdim baktım RX8 yapıstım arkasına,uzayıp gitmek şöyle dursun yarım santim bile açamadı arayı.Öyle gazlaya gazlaya o önde ben arkasında batı ataşehir kavşağına kadar geldik :)
RX8 gitmiyor galiba cidden.
Stock RS ten de 3 boy filan yiyordu rollerde. Bekleneni veremeyen bir araç. Çok aşırı bir de benzin tüketimi olduğunu duymuştum aracın. Ama modlanırsa nası lbir tepki verir merak ediyorum.
Tüm araçlara Maşallah.