Yihaaaaa videolara baaak
Tarik abinin EX yavuz abi senin kuğu spec palioSword master broadway Gri astra Ömer akıncı Arkadaki E30 Ozanın bende varım videoda epey zayıfmışım o zaman muhuhahha
![]()
Yihaaaaa videolara baaak
Tarik abinin EX yavuz abi senin kuğu spec palioSword master broadway Gri astra Ömer akıncı Arkadaki E30 Ozanın bende varım videoda epey zayıfmışım o zaman muhuhahha
![]()
tacazın kafasını ütüleyip duruyodum si için sorularla o kadar ütülemeden sora en azından aldık arabayı değdi![]()
Ne günlermiş beee..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
şu foto makinelerini ve kameraları bulan cennetlik yıllar sonra o günleri izlemek harika oluyor
yavuz abi sende az apache deilmşn hea :P :P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi o sokakta kalkınca 2 nin sonu 3 e çekerkenki redline orda nasıl yankı yapardı. derdik o zaman palioda arabaymış beee
kendi aramızda yaptığımız drag günü falan güzeldi ama sonu kötü bitmişti
el freni çekip kontrolü kaybetmişti 106 hasletin almeraya vurmuştu gerçi tatlıya bağlanmıştı ama
bide yektanın e30 yüzünden maslak üst geçit üstünde karda geberiyordum onuda hatırladım şimdi yolda kalmıştı iterken bariyer ile e30 arasında kalmıştım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)