Uğura telefonla sorarken videoyu koyayım mı diye " zaten o gece arabam ölüydü eskisine göre gördünüz, bari acık acık yazalım Atiker'imizi de kurtlar vadisi bize sponsor olur belki " die rica etti. Elçiye zeval olmaz.. Arzular şelale :D:D
Printable View
Uğurla o gece en çok deneyen 2 miz olduk heralde. Araçlar bayıldı en son. Hatta "çat çat çat" lifter sesiyle ayrıldık ortamdan. Millet motoları kırdık sandı ama işte napalım kronik arza değilde ses diyelim artık :D Araçları hep bilikte yaptımız için sorun yok. Kimse king olma çabasında değil, parçalarda sakılı gizli yok Bizde "STOCK" araçta yok :D
Ne varsa en ufak ayrıntıy kadar yazılır. Hak geçmesin diye...
Doğru la benimki stocktu :D
Ne bileyim adamım bende yürüye yürüye arada bi aracımda bişi var sanıom galiba :D
masallahh gsi ıyı yurumus
dostlar ben yenı yazabılıyorum ılk basta evet aracımı fazla ellıyorum derlerya b.... cıkardın dıye aynen oyle,evet fıltre ve powercap arabayı baydı gercekten ve acayıp bı lıfter sesı var aracımda hıc kesılmıyor ogun duyanlar üc araba gerıden duyuluyor ben olsam boyle asla yurumezdım dedıler ama ben aracımı ordan dostluk ortamında motor kırsa bıle denemekten cekmedım cekmemde ama sorunlu oldugunu herkes bılıyor bu halı bıle cok ıyı gıden bı hgtye boyle gıttı bu arada tup olayı dogrudur:D dostlar arasında zatı gecılme davası olamaz
yine kardeşlik kazandı. Darısı diğer büyük sehirlerin başına :)