Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Uğurla o gece en çok deneyen 2 miz olduk heralde. Araçlar bayıldı en son. Hatta "çat çat çat" lifter sesiyle ayrıldık ortamdan. Millet motoları kırdık sandı ama işte napalım kronik arza değilde ses diyelim artıkAraçları hep bilikte yaptımız için sorun yok. Kimse king olma çabasında değil, parçalarda sakılı gizli yok Bizde "STOCK" araçta yok
Ne varsa en ufak ayrıntıy kadar yazılır. Hak geçmesin diye...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Doğru la benimki stocktu
Ne bileyim adamım bende yürüye yürüye arada bi aracımda bişi var sanıom galiba![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
masallahh gsi ıyı yurumus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dostlar ben yenı yazabılıyorum ılk basta evet aracımı fazla ellıyorum derlerya b.... cıkardın dıye aynen oyle,evet fıltre ve powercap arabayı baydı gercekten ve acayıp bı lıfter sesı var aracımda hıc kesılmıyor ogun duyanlar üc araba gerıden duyuluyor ben olsam boyle asla yurumezdım dedıler ama ben aracımı ordan dostluk ortamında motor kırsa bıle denemekten cekmedım cekmemde ama sorunlu oldugunu herkes bılıyor bu halı bıle cok ıyı gıden bı hgtye boyle gıttı bu arada tup olayı dogrudurdostlar arasında zatı gecılme davası olamaz
yine kardeşlik kazandı. Darısı diğer büyük sehirlerin başına![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)