Yok geyik deil ama.. Sen yanlış anlıosun ama yiit hızlı olmayı.. örneğin adam 100 200 ü sendn daha iyidir.. ? gaza basınca tepki istiosan dizel ibiza felan lazım.. :)
Printable View
ahahahah bende hepsı var ama dvd de ızlıyorum hızlıda gıdıyorum vıraj da yapıyorum ceset gıbı gezmıyorum ahahhahha :) benım kadar NOS bas sonra konus kanka 100 shot ok
Kategori farkı olmuyormu alp inki aşırı besleme olmuyormu ? Niye herkez bu yiğit i geçmeye çalışıyor ?
Sen sahiden alınmışsın kanka.. Gerekirse sende nos basarsın.. bu sefer nokta olur o mantıklı düşün..
Herkesin geyik yaptığınında farkında değilsin.. Tamam bariz biraz bilenme var alptuğgillerin tarafından :D ama olsun.. Denedikten sonra şunu diyebiliceksek amenna.. ''ulan nos sen nelere kadirsin''...
Yok kanka alakası yok.. herkes samimi arkadaş.. sadece yiit'e baskı uyguluyoruz neden mi?
Biz defalarca teklif ettik bir çok araba ile ki yiitle her hafta mutlaka buluşuyorz ediyoruz geyiği makarayı yapıoruz denme konusunda.. Ama adam kimse ile denemedi bizden :D
Sonunda ölüm varmış gibi bahsedioruz çünkü hırs yapmış gibi.. Örneğin özgün scirocco ile alptuğ c2 ile.. görkemle.. adam arabasını yaptı etti maşallah amacıda belli.. ama bu konuda hiç bir tepki yok.. SEbebi ise aramızda t..ak konusu olmaktan korkuo olması bence..
AYrıca ayrı klasman olarak bakmamak lazım.. O derece hırs yok kimsede :D aşırı besleme atmosferik vs.. gerek yok..
valla bende hırs yok makarama bakarım yııt kardesımdır ztn oda gecse arabama bı sey yapmam bende gecsem ısteyene nos u kıralarım da hahaha :)
nos gayet mantıklı bir modifiye aslında. arabanı denemek istediğin zaman açıyosun sadece geri kalan zamanda hep standart rahat araba ile dolaşabiliyosun:)
alınık NOS :D
yiit arabanı çıkartmıyor musun?
-abi trafiklik durumu var abi şu var bu var sorun değil adamım sıkıntı olmaz aramızda bugün senin başına gelir , yarın benim ..
ama çıktığında ara bari be hain :) ben bakırköyden kalkıp gebzeye araba denemeye gidip kimseyi bulamamış adamım , maslağa mı gelemicem :)
Ahaha :D beni çerez zamanımda geçsin gel bilendim sana.. Yektayla nie deniosun olm zaten hala anlam veremedim.. bende deniorum ara arar.. ben 2 de o 3 te 30 km de :D
Ama arabyı çıkarmıosun yiit bariz anlam veremedik hakkaten.. Sonra çat deneme videosu gelio senden.. o garipsenio.