iyi ayarla bigün sen ben görkem bi sıkalım o zaman sende bilendiysen :)
Printable View
iki aracada maşallah güzel yürümüşler c2 arıza ışığından yürümemiş bence
bende kendi arıza ışığımı kendim söndürüyorum elm 327 aldım ebayden onla söndürülüyor
beni gözünde o kadar büyütme olm sefayı 4.viteste zor geçiyorum
kemal bende o cihaza bakıyodum bi bilgi ver bakalım laptopla bağlantılı dimi programdanmı siliyosun yoksa cihazdanmı
http://image5.sahibinden.com/photos/...005467_fw2.jpg
bumudur
Deneyelim yawrum.. deneyelim.. ama yeterki deneyelim :) Seni geçmek değil arabanla görmek sevindiricek beni :D
meyve veren ağaç taşlanır yiğit ;)
sefa sende getır su arabanıda deneyelım kardesım cıktı artık araban :D
yahu arabayla denemem için suan 3 ve 5. senkromenç almam lazım.. filtre almam lazım.. şanzuman yağı buji değiştirmem lazım.. herkes ciddiye almış galiba yazdıklarımı.. ben yiit le her zamanki gibi uğraşıyorum :D klasik bu.. bize koyan harekette çıkartamıorum kanka suan dio tamam dioruz çıkarma biz alırız suaraya gideriz buraya gideriz ok.. deneyelim demiorum o yüzden çat video gelio.. bizim üstüne gidip uyuz ettirmeye çalışdığımız nokta bu.. :D
Serhat abi Sefa ve ben bu yaz güzel bi beyaz 3'lü yaparız :) Öncü olarakta Göki'yide önümüze alırız :) Deneriz kim isterse zevkli olur :) Kışın ben yatıcam dedikçe sitede deneme mevzuları çıkıo tabi mevsime göre kar yağmur çamur yok herkez dışarda :) Ben yanlış zamanda geri çekildim :)
maşşallah ama olamş böle. kesici görmek isteriz 5 de :)
ahanın ceco gider yaptı sana :D