2 arabanın dyno kağıdına göre konuştum, yani kağıtlara göre aslında fark daha fazla da VTI'dan anlıyan abi ve kardeşlerimiz o arabanın yapılan işlemlerle okadar güç kazanamıyacağını söyledi, bende ortalama bi değer verdim.
serkanın araba 140hp çıkmıştı galiba dynoda tam hatırlayamıyorum venom sen ordaydın galina dyno akşamı
Yakın durumdaki aynı model araçların piyasa değerleri ne kadar? VTI& 206GTI
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
http://www.youtube.com/watch?v=9hpads95dI8
burda da aynı GTi ile yeşil sedan
iyi gibi görünmesi üst devirlerden itibaren rolling'e başlanılmış olmasındandır...
konu nerlee gelmiş yaww
bi kere korayın araba stock deil egsoz filtrre headr var
swordada son susturucu filtre(karbon caput ve 14 jantı saymıom::)
emre impreza manıacın koyduu videolarda görulmuş 2 de rollarda vtec acıkken aynı gıdıoruz kesinlikle öne cıkma durumu yok ARKIN dediği gibi hatta çok az devir duserse öne cıkıorum 3500 d civarı ztn durum bellı birkaç denemedesonuç görulmuiş videoda
150 den itibaren vtec gecmeye baslıor 2boy gibi fark oluor ortalam olarak
ben ztn önceki yazılarıma dikkat ederseniz vtecın uzunda daha ii olduunda bahsetmiştim stock bile 180 den sora gelıo gibi..
ama kısa mesafede dragda HAFİF yapılı vtecın bile sansı yok1de roll yaptıımızda göruldu ztn
ama gördumkı istanbulu8n vtecleri izmirinkinden daha ii gidıo bu lAF SANA EROL2 DE SENLE ESKI HALIMLE AYNI GİDERKEN BUNLARLA ÇİPLİ HALIMLE AYNI GİDIORUM
nese aklıma bişiy geldikçe yazarım baya video var ztn ayrıca 106 da 4 un ortasına kadar yurumuş swordla öle duydumkı ayrıca arkadan gördum gibide![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ben kaldırmaktan anlamam1de roll yaptık ki hızımız 30 un üzerindeydi yanı vtec ya actı yada acmaya yakındı
![]()
ankaraya da beklerim![]()
![]()
![]()
Serkan din kardeşiyiz hepimizdenemelerin çoğu 3500 devirlerde oldu ki orda öne çıkıyorsun bir zahmet çık. header ve egzostlu vtec olduğu gibi Koray'ın ki senin araban da chip+filtre+komple egzost var 2000cc.
en son videoda görüldüğü gibi 4500devir civarında 2. viteste basıldığında kim alıyor ne kadar fark oluyor belli ediyor kendisini direk kafayı çıkarıyor, 4. vites sonuna kadar Koray ile aranda 3boy fark oluyor. 1. vites basma mevzusunda devir 4000 civarlarında ve bizim bastığımız yolu sende gördün ki araba üzerinde durmuyordu yolu bile tutamadık şimdi bayağı bi kendi açından bakıyorsun. dragta ise fazla konuşmaya gerek yok kaldıran adam olduktan sonra..
ufak tefek hesaplar olacak ama herkesin bilgisi olsun madem videolar konulmuş buraya az farkla da olsa VTEC daha ağırdı o gece + bagajda amfi bas bi dünya malzeme vardı ki senin bagajı açtığımızda komple bomboş olduğunu görmüştük.
çok iyi bir insansın Serkan'cım hep gülüyorsun, seviyoruz seni gerçektenErcan.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
bu arada bunları yazmayı sevmem ama arabanın ust devirlerinde ciddi guc kaybı var bu ara benım o sorunu bulmaya calısıorum 6200 sora çekiş yok gibi bişiy torkla yuruyo makıne...
srkan dyno kagıdımı koydurma buraya benim aracım 7600 den sonra dümdüzkii kısayıda sattım bi deneme yaparız tekrardan + senle 2 de hiç aynı gitmedik istersen 106 lı videoyu koyayım
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)