User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Trakya'dan Drag&Roll | SS Clio Rs, Cooper S, 306 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen adam Olsaydınn O arabayı stock getirirdn Zamanında gördükk araya neler indiginii Hepsinin videosuda internette hala dolasıyıo. Ayriyetten arabayı cıkarttıgım gün hemen yarısa atladımm Arabayı kaldıramadım ne kadar pati yaptıgımı sende gördünn Uygun bi zamanda gel tekrar deneyelim
    arabayı yüklemenin adam olmakla yada olmamakla alakası nedir? biz gırtlak stock arabaylada deneme yaptık çıtırdan modlu arabaylada deneme yaptık siz niye bu kadar takıldınız bu duruma?

bizim cooper s ağzına kadar orjinalken ne soktun araya sorması ayıp? bisiklet bile girmezdi araya. kaldırıp kaldıramaman senin problemin 2 kere deneme yapıldı. kaldıramasaydın basmıcaktın bi daha denicektin. bundan sonra seninle deniceğimizi pek sanmıyorum yine erselin bilceği iş ama neyse. denemek istersen buyur sen gel. skorsky spec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada dönen bi tartısma vardı İddaa dönüyodu ben seni geçerim sen beni geçersinn hesabıı Adam olup olmamak bunla alakalı Ve ben sizin iÇin gelip kaza yaptımm orada sizin böyle konusmalar yapmanızz adamlıga yakısmayan edirnedeki kapısmaların videosunu izle bakalımm Dur yetisemioz die selektor yapanlarmı istersinn Burgazda terminalden shell e kadar 3 4 boylar falann Bisikleti bilmem amaaaa ben 10 15 deniz bisikleti görüyodmm Neyse... Bos muhabbete gerek yok Ben bir kere daha kalkardım zaten acele gitmemiz gerekiyodu gelirkende söyledik zaten ama gelsinn kalkarız zatenn BU arada benim arabama cigersz die *** atıyosunuzda s gecen gti ben görmedim gören varsa söylesin. cigersz araba ortada bişeyler yapmısınzda adama benzemis öYle uzaktann atıp tutmayınn. Konuyuda kapatın.

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jandarma da geldimi
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada dönen bi tartısma vardı İddaa dönüyodu ben seni geçerim sen beni geçersinn hesabıı Adam olup olmamak bunla alakalı Ve ben sizin iÇin gelip kaza yaptımm orada sizin böyle konusmalar yapmanızz adamlıga yakısmayan edirnedeki kapısmaların videosunu izle bakalımm Dur yetisemioz die selektor yapanlarmı istersinn Burgazda terminalden shell e kadar 3 4 boylar falann Bisikleti bilmem amaaaa ben 10 15 deniz bisikleti görüyodmm Neyse... Bos muhabbete gerek yok Ben bir kere daha kalkardım zaten acele gitmemiz gerekiyodu gelirkende söyledik zaten ama gelsinn kalkarız zatenn BU arada benim arabama cigersz die *** atıyosunuzda s gecen gti ben görmedim gören varsa söylesin. cigersz araba ortada bişeyler yapmısınzda adama benzemis öYle uzaktann atıp tutmayınn. Konuyuda kapatın.
    sen uçmuşsun ya cidden. otomatik arabadan bide drag yapmasını bekliyorsun. roll lerde ne koyuyodun araya sorması ayıp ben aranıza giren hiç birşey göremiyordum? otomatik bir araçtanda ancak bu beklenebilir.
    son denemede noldu ben kaç boy olduğunuda sayamadım aranızda, ne girer artık araya sen kararlaştır ben o kadar büyük birşey daha görmedim hayatımda hemde dragta bu laflarımıda kimseye yazmam ama sen hakkediyorsun bu lafları. oraya gelmeden çok büyük konuştun..

jardel389
    Misafir
    Yigitsin Yha Ben Geldim Sende Yigitsen Koyarsın Ortaya İddaanı Bi Dha Kalkarız Ben ARtık Bu Kadar Düşemem Benmde Belli Bi Kalitem Var 5 Boydan Aşagı Yaparım Diosan Bekliyorum Bu Gece Fazla Söze Gerek Yo k

jardel389
    Misafir
    Hea Bu Arada Gelmek İstersen Bi Şöför Tut Ozmn Kalkamadım Yapamadım Boyle Bişi Var Mı Dragta Senin Nasıl Gitigin Videolarda Belli Oluyor Hangi Şeritlerde Gezdigin

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha bu kondada kavga çıkmış.
    sen onu açma en iisi
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara hepsi çok iyi yürüyorlar...
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok GeLiriz görüsürzz o zaman. Bu arada rOllde ben yine hep öndeydim vites deiştirmem ayagımı gazdan cekmemİ görmüomsnz cok söförsünz ya hani Oyun oynuyodmm senle resmen neyini anlatıosnn sen bosversene Hadi size Bol muhabbetler. Gelirkenn haber veririmm Bu arada ben yarım saatte gelirmm haha

jardel389
    Misafir
    Ben Zevk İçin Gelmiştim O Yuzden Aceleye Gerek Yok Sindire Sindire Geldim Ama Seninki Hırs Oldu Artık Dikkat Ette Rüzgara Kapılmayasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahat oL sen yarım saate gelirim Dien ben deildim RÜzgar cocuk neysee hadi iyi aksamlar

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit:delete

LN769
    Misafir
    olm kapatın la artık konuyu ersel kasnak ve decat yapmış işte uğur kardeşim bu spec lerde en az 15hp güçlenmiş cooper ve bu yüzden eskiyle karıştırma çok değişmiş cooper o spec. ler ile

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)