BMW her viteste kestirmismi banamı ole geldi,
saxo da masallah gidiyor..
araçlara maşallah. saxo çok iyi yürümüş.
bmw cok bellı edıyor baskısının kacırdıgınıı ama saxo fena yurumus masallah
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
öncelikle araçlarınıza maşallah.
şimdi gelelim e30 konusuna şafakta belirtmiş e30 sadece 325 e kadardır yani orjinal olarak 328i diye bir modeli asla olmamıştır. sana satan arkadaş muhtemelen orj 2.8 bu demiştir sende samimiyetin güvendiğin için herkeze orj 328is i si vs gibi terimlerde aktarıyosundur ama gerçekler bu değil yanlızzzzzzzz şöyle bir durum var m50b28 yani 328i motorunu swaplamadıysalarmotorun fotorafını görmek isterim ancak öyle kapanır bu konu bizde bahtiyar oluruz çünkü e30swap m50b28 in bu şekilde onurun vts sine geçilmesi imkansız kesiciyede girsen kötüde vites atsan baskıda kaçırsa geçmen gerekir yani.
benim yorumum aracın sesinden anladığım kadarıyla m20b25 motora sahipsin aracın 180hp lerde falan bence güzel. bakımlarını yapıp plotajı biraz geliştirdinmi güzel gider. maşallah
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bundan kanka bide motor blou boyal1 rengi farkl1 idi manifoldu da siyah l1 rengi vard1
Dr.Ecu AntaLya
bu e30un orj motoru morukcum yani arkadaşının arabası swap değil. muhtemelen 2.4tds krank kullanılıp stroke arttırılmış piston falan derken kime sorsan e30 u 2.8 dir zatenanladınmı demek istediğimi ama m20b25 e göre senin aracının gidişini hesaplarsak baskı kaçırması falan gene iyi tutunmuş sana ikinizede maşallah
Dr. Ecu
benim tahminim temiz 180hp si var senin arabanda problem varmı gidişini etkliycek sana 2 3 boy tutunması demek (pilotajı düzeltip baskıyı yaptıgını varsayarsak yan yana gidersiniz belki uzunda geçer) onun 180 bilemedin 190hp lerde falan oldugunu gösteriyo bunlar.
Dr. Ecu
her iki aracada maşallah. onur sanada ayrıca maşallah çok temiz yürüyor makine allah nazardan saklasın..
benim arabam da çip ve k1sa var bu kadar yürüyor ma_allah hiç bir sorun yok
Dr.Ecu AntaLya
plakası ne e30 un bildiğimiz bir araçtır belki
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)