User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
163 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ap rs - ss rs - bm rs - py rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma_allah araçlar1naza arkada_lar
    Dr.Ecu AntaLya

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninle ss ne olur? Masallai..
    Benim araba uzun süredir iyi bi denemeye çıkmıyordu, dün çıktım bi..
    Alican gördü nasıl gittiğini, o cevaplasın, SS'i o daha çok gördü..

Fikir verme açısından şunu söyleyebilirim, okanla 3-4 defa denemiştik, net bi üstünlük kuramamıştım. Ertesi gün yakın bir arkadaşımın A3'ü ile denemiştik, 200e kadar 2 boy arkamdan geliyordu. Denemelerde oksijen sensöründe sorun olduğunu gördük, onu çözdük, dün aynı A3 ile tekrar denedik, bayağı bi arkada kaldı, boylar sayılacak gibi değildi..

Dün Alican ile de denemeye çalıştık.. (UR Clio RS) Ben 2 kişi, Alican tek kişi olmak üzere..
    2. vitesten başladık, 3. vitesin ortalarında 1 boy kadar öne çıkmıştım ki Alican'ın önü doldu bırakmak zorunda kaldık.. Sonra da denk getiremedik bi türlü deneyemedik.. UR'nin SS ile durumu nedir, Alican yazar
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı udqhu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fikir verme açısından şunu söyleyebilirim, okanla 3-4 defa denemiştik, net bi üstünlük kuramamıştım. Ertesi gün yakın bir arkadaşımın A3'ü ile denemiştik, 200e kadar 2 boy arkamdan geliyordu. Denemelerde oksijen sensöründe sorun olduğunu gördük, onu çözdük, dün aynı A3 ile tekrar denedik, bayağı bi arkada kaldı, boylar sayılacak gibi değildi..

Dün Alican ile de denemeye çalıştık.. (UR Clio RS) Ben 2 kişi, Alican tek kişi olmak üzere..
    2. vitesten başladık, 3. vitesin ortalarında 1 boy kadar öne çıkmıştım ki Alican'ın önü doldu bırakmak zorunda kaldık.. Sonra da denk getiremedik bi türlü deneyemedik.. UR'nin SS ile durumu nedir, Alican yazar
    sciroccolarla denediniz mi hiç utku ?

okanın arabası cok güzel gidiyor masallah

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dün bi rs'i gördüm siyah rocco ile deniyodu yanımızdan geçtiklerinde 2 boy rocco öndeydi ama hangi rs göremedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dün bi rs'i gördüm siyah rocco ile deniyodu yanımızdan geçtiklerinde 2 boy rocco öndeydi ama hangi rs göremedim
    Siyah, revolu, 226 hp olduğu söylenen bi scirocco ile denedik.
    Denemeler 2 kişiye tek şeklinde oldu,
    Ben 2 kişi, scirocco tek kişi iken 2. viteste başladık, 150 160a kadar yan yana yürüdük, sonra 2 2.5 boy kadar öne çıktı.
    Sonra yanımdaki arkadaş sciroccoya geçti, bir de öyle denedik,
    2de basar basmaz öne fırladım, 210 km sürate kadar çıktık, 2-3 boy arkamdaydı, bıraktık sonra..
    85 KG bi kişinin turbo + SC'li, 220+hp 300+nm bi araca atmosferik bi araçtan daha az etki edeceği düşünülürse, teke tekte de geçerim gibi.. ama onu deneyemedik malesef..
    if in doubt, flat out.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah, revolu, 226 hp olduğu söylenen bi scirocco ile denedik.
    Denemeler 2 kişiye tek şeklinde oldu,
    Ben 2 kişi, scirocco tek kişi iken 2. viteste başladık, 150 160a kadar yan yana yürüdük, sonra 2 2.5 boy kadar öne çıktı.
    Sonra yanımdaki arkadaş sciroccoya geçti, bir de öyle denedik,
    2de basar basmaz öne fırladım, 210 km sürate kadar çıktık, 2-3 boy arkamdaydı, bıraktık sonra..
    85 KG bi kişinin turbo + SC'li, 220+hp 300+nm bi araca atmosferik bi araçtan daha az etki edeceği düşünülürse, teke tekte de geçerim gibi.. ama onu deneyemedik malesef..
    scirocco güçlü ama ağır ve vitesleri inanılmaz uzun (2 120 3 170 )

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohaaaa o kadar uzunmu cidden

cliolara maşallah bu arada çok zevkli denemeler olmuş

kıvanç
    Misafir

Ur rs ile ss rs o aksam avrupa yakasına dönerken denediler..araçlarda 3 er kişi vardı..hatta alican ur rs biraz önden bastı ama ss rs arkadan gelip geçmeyi basardı..yani ss rs ile ur rs denemesinde ss rs bariz geciyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ur rs ile ss rs o aksam avrupa yakasına dönerken denediler..araçlarda 3 er kişi vardı..hatta alican ur rs biraz önden bastı ama ss rs arkadan gelip geçmeyi basardı..yani ss rs ile ur rs denemesinde ss rs bariz geciyor...
    Alican yazar gerekeni, sen okan ya da alican değilsin bildiğim kadarıyla
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio ile aynıymış, 2 - 120, 3 - 170, 4 - 220..
    if in doubt, flat out.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman sen değildin utku o RS bezim yanımızdan geçen rocco ile rs arasında 2 boy rocco öndeydi hızlarıda baya vardı. bidekartalda polis çevirmesine giren hangi rs ? kurtulabildimi ?

kıvanç
    Misafir
    Alican yazar gerekeni, sen okan ya da alican değilsin bildiğim kadarıyla
    ama okanın araçta videoyu çeken bendim senle denerkende o gece ben okanın yanındaydım yoksa neden yazayım görmediğim bişeyi..alicanda farklı bişi söylemez zaten..hatta o gece okan senle denedi sen videoları koyma dedin ondan koymadık..istersen koyalım herkes izlesin yorumu yapsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama okanın araçta videoyu çeken bendim senle denerkende o gece ben okanın yanındaydım yoksa neden yazayım görmediğim bişeyi..alicanda farklı bişi söylemez zaten..hatta o gece okan senle denedi sen videoları koyma dedin ondan koymadık..istersen koyalım herkes izlesin yorumu yapsın...
    Alican bana neden denemedik dedi o zaman?
    Demek çok düzgün bi deneme olmamış..
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadan gelip beni geçti way beee =) teke tek denemeye varım ben her zaman =) utku maşallah utkuyla denememzde 2. vites eşit 3. te 1 boy önüme atladı zaten ve sensör bozuktu o gün okanla denerken okan utkuya veya benle başa baş gitceğini düşünmesin sensör olayından dolayı filan =) roccolara maşallah ama her zmn diorm 210 a kdr bizde sorası rocco alr gider ztn.. Okan gelir bi gün utku ben okan deneriz güzel deneme olur ....Ve 3 er kişi bastıkta egsozum kapalı vs. 3 er kşi ile deneme olmz ztn teke tek deneyince sonucu görürürz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman sen değildin utku o RS bezim yanımızdan geçen rocco ile rs arasında 2 boy rocco öndeydi hızlarıda baya vardı. bidekartalda polis çevirmesine giren hangi rs ? kurtulabildimi ?
    göki, dediğim gibi 2 deneme oldu.
    Clio 2 kişi iken dediğin gibi scirocco öndeydi, sen muhtemelen onu gördün..
    Scirocco 2 kişi olunca aynı şekilde Clio öndeydi.

Kartaldaki çevirmedeki de bendim. 15 dakika muhabbetten sonra cezasız rüşvetsiz kurtulduk
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican bana neden denemedik dedi o zaman?
    Demek çok düzgün bi deneme olmamış..
    Derken, cevap geldi bile..

Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadan gelip beni geçti way beee =) teke tek denemeye varım ben her zaman =) utku maşallah utkuyla denememzde 2. vites eşit 3. te 1 boy önüme atladı zaten ve sensör bozuktu o gün okanla denerken okan utkuya veya benle başa baş gitceğini düşünmesin sensör olayından dolayı filan =) roccolara maşallah ama her zmn diorm 210 a kdr bizde sorası rocco alr gider ztn.. Okan gelir bi gün utku ben okan deneriz güzel deneme olur ....Ve 3 er kişi bastıkta egsozum kapalı vs. 3 er kşi ile deneme olmz ztn teke tek deneyince sonucu görürürz....
    yanlış anlaşılmasın okanın arabası gitmiyo demeye çalışmıyorum, maşallahı var güzel gidiyor. Ama bi yere kadar..
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvanç bence böle knşma burda sensör bozukken biliorz aracın gitmediğini rahat 4 boyu var diyorm bunu bizzat bende yaşadım gelin sakin sakin yapılıyken deneyelim sensörü işini halletti utku ben gördüm 226 lık roccoyla gitti yani iyi gidio şuan ona bakarsan beni 7 boyla geçiodu utku düzelttim yaptım şimdi eşit gibi bişi oda 1 boyla geçio ... gelirsiniz bi gün deneriz sorun yok

kıvanç
    Misafir
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet alican ama ben gördüğümü söylüyorum..ama dediğin gibi hakkını yememek lazım..egzosun kapalıydı ve adam gibi bi deneme olmadı..ilerleyen günlerde okan sen utku güzel denemeler yaparsınız o zaman daha net sonuçlar alırız...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)