ma_allah araçlar1naza arkada_lar
ma_allah araçlar1naza arkada_lar
Dr.Ecu AntaLya
Benim araba uzun süredir iyi bi denemeye çıkmıyordu, dün çıktım bi..
Alican gördü nasıl gittiğini, o cevaplasın, SS'i o daha çok gördü..
Fikir verme açısından şunu söyleyebilirim, okanla 3-4 defa denemiştik, net bi üstünlük kuramamıştım. Ertesi gün yakın bir arkadaşımın A3'ü ile denemiştik, 200e kadar 2 boy arkamdan geliyordu. Denemelerde oksijen sensöründe sorun olduğunu gördük, onu çözdük, dün aynı A3 ile tekrar denedik, bayağı bi arkada kaldı, boylar sayılacak gibi değildi..
Dün Alican ile de denemeye çalıştık.. (UR Clio RS) Ben 2 kişi, Alican tek kişi olmak üzere..
2. vitesten başladık, 3. vitesin ortalarında 1 boy kadar öne çıkmıştım ki Alican'ın önü doldu bırakmak zorunda kaldık.. Sonra da denk getiremedik bi türlü deneyemedik.. UR'nin SS ile durumu nedir, Alican yazar![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ben dün bi rs'i gördüm siyah rocco ile deniyodu yanımızdan geçtiklerinde 2 boy rocco öndeydi ama hangi rs göremedim
Siyah, revolu, 226 hp olduğu söylenen bi scirocco ile denedik.
Denemeler 2 kişiye tek şeklinde oldu,
Ben 2 kişi, scirocco tek kişi iken 2. viteste başladık, 150 160a kadar yan yana yürüdük, sonra 2 2.5 boy kadar öne çıktı.
Sonra yanımdaki arkadaş sciroccoya geçti, bir de öyle denedik,
2de basar basmaz öne fırladım, 210 km sürate kadar çıktık, 2-3 boy arkamdaydı, bıraktık sonra..
85 KG bi kişinin turbo + SC'li, 220+hp 300+nm bi araca atmosferik bi araçtan daha az etki edeceği düşünülürse, teke tekte de geçerim gibi.. ama onu deneyemedik malesef..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
o zaman sen değildin utku o RS bezim yanımızdan geçen rocco ile rs arasında 2 boy rocco öndeydi hızlarıda baya vardı. bidekartalda polis çevirmesine giren hangi rs ? kurtulabildimi ?
ama okanın araçta videoyu çeken bendimsenle denerkende o gece ben okanın yanındaydım yoksa neden yazayım görmediğim bişeyi..alicanda farklı bişi söylemez zaten..hatta o gece okan senle denedi sen videoları koyma dedin ondan koymadık..istersen koyalım herkes izlesin yorumu yapsın...
arkadan gelip beni geçti way beee =) teke tek denemeye varım ben her zaman =) utku maşallah utkuyla denememzde 2. vites eşit 3. te 1 boy önüme atladı zaten ve sensör bozuktu o gün okanla denerken okan utkuya veya benle başa baş gitceğini düşünmesin sensör olayından dolayı filan =) roccolara maşallah ama her zmn diorm 210 a kdr bizde sorası rocco alr gider ztn.. Okan gelir bi gün utku ben okan denerizgüzel deneme olur ....Ve 3 er kişi bastıkta egsozum kapalı vs. 3 er kşi ile deneme olmz ztn teke tek deneyince sonucu görürürz....
kıvanç bence böle knşma burdasensör bozukken biliorz aracın gitmediğini rahat 4 boyu var diyorm bunu bizzat bende yaşadım gelin sakin sakin yapılıyken deneyelim sensörü işini halletti utku ben gördüm 226 lık roccoyla gitti yani
iyi gidio şuan ona bakarsan beni 7 boyla geçiodu utku düzelttim yaptım şimdi eşit gibi bişi oda 1 boyla geçio ... gelirsiniz bi gün deneriz sorun yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)