Şİmdi atar giderlimi knşmak lazım burda benim ss le veya başka rs le denemem yok utku ile denemiştik 7 boy geçmişti aradan 2 ay geçti düzelttim aracı yine önümde ama 7 boy kdr deil 1 boy önümde ss'le deneriz sorun deil ama bi geçince ss stock oluo ss geçin stock araba geçti oluobu işleri bırakın bence
![]()
o sensör olayını bi anla çıkar sensörü çalışıosa bide takıp dene bak bakalm fark varmı yokmu =) anlamadığın için anlatıorz bizde bozuk arabayı geçmek kolay şuan verimli gidiyoruz deneriz problem yok
rs ci lere maşallah
bu zaman kadar iyi giden benim gördüğüm rs lerden biri utkunu kimse yanış veya kötü niyet çıkarmasın ben görüdğümü söylüyorum
gencler en guzeli bir daha musait zaman da U - UR - SS biraraya gelir denersiniz, 02 sensoru isi dogrudur sadece RS de degil her arac da gidisi oldukca etkiler.
+100000 katılıorum çıkar deneriz en güzeli
Bana oksijen sensörü demeyin tüylerim hala diken diken oluyorRS te yaptığı etkiyi siz düşünün artık
İddialaşmaya tuhaf yorumlara gerek yok. Utkunun RS' in nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyoruz. Efendi olup kendi aranızda dener görürsünüz. İsteyen videosunu da yayınlar. Biz Utkuyla her denememizi video yapıp buraya atsaydık sanırım Videolar bölümünde sadece RS videoları olurdu.
=)=) doru diosn abioksijenden dolayı benim başımda çok yandı utku ile azmı tartıştık onun yüzünden hehe =)
alican videoyu şimdi yine izledim..zaten kendi çektiğim video...doğruları konusuyorum okan arkadan gelip bariz geçti seni istersen koyalım videoyu herkes görsün..yalan konusmaya gerek yok zaten..videoda hersey ortada
şimdi yanlış anlamadıysam bu o2 sensörü 8 boy farkediyormuş ataşehir gecesi bozuk olan sensörden sonra şuan sağlamken o sensörün u rs in SS e 8 boy ve UR ninde 7 boy atacağınımı iddia ediosunuz benmi yanlış anladım ?çünkü U ile UR arasında 1 boy oynuyormuş
kardeşim forumda roll deil gelin deneyelim 200 mü 230 mu kaça kdrsaçağırdım ben gelseydiniz dün görürdün bariz geçiomu geçiliomu burdan yorum yapmıorm siz beni knşmusunusz bende yazdım burda ... deneriz görürürz gelipte geçöince stock die knşmucaksınız ama o bahaneleri geçin
dediğim gibi geçince chipliyi geçtik geçilince stoğuz bişi yok filtre var
öle dicekseniz ztn denemeyin çakallığa gerek yok ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)