User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
163 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ap rs - ss rs - bm rs - py rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bak 3 er kişi egsoz kapalı eve dönüorm ve 3 korna sıkmadık bunun videosunu koy benim için sorun deil gelin hava güzel olunca video yapalım o zaman onuda koyum isteyen üstüne yorum yapsın benim için sorun deil burda knşmakla olmuo gelin diorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi yanlış anlamadıysam bu o2 sensörü 8 boy farkediyormuş ataşehir gecesi bozuk olan sensörden sonra şuan sağlamken o sensörün u rs in SS e 8 boy ve UR ninde 7 boy atacağınımı iddia ediosunuz benmi yanlış anladım ? çünkü U ile UR arasında 1 boy oynuyormuş
    seninde anlamadığın konu sensör bozukken 7 boy yedim demedim iyi oku bakımları yoktu bujiler vs. deişti bunun aynılarını okana yaptırdm farketti dedi burda bş knşmayın

kıvanç
    Misafir
    istediğiniz ustaya götürürüz ss rs i...filtre egzostan baska bişi varsa eğer o zaman istediğinizi söylersiniz...neyse burda birbirimizi kırmaya gerek yok...hepimiz otomobil tutkunuyuz..her zaman denersiniz araçlarınızı...alican dediğin gibi yakında okanla geliriz denersin sende utkuda o zaman daha net konusabiliriz...

LN769
    Misafir
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninde anlamadığın konu sensör bozukken 7 boy yedim demedim iyi oku bakımları yoktu bujiler vs. deişti bunun aynılarını okana yaptırdm farketti dedi burda bş knşmayın

ben onu demedim o2 sensörü 8 boy etkiliyormuş böyle bir muhabet var bende buna istinaden yazdım eğer 8 boy etkiliyor ise U rs şuan SS i 8 boy geçer sende U nun 1 boy gerisinden geliosan sende 7 boy geçersin yanlışmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvanç sağ koltuğa oturup herkesin videosunu çekip boş anına gelip yayınlarım die laf salma ortaya gelin hava güzel olunca adam gibi çekelim istediğin yere koy deposunada yaparım fark yapmaz burda böle stoğuz vs. geçtik ettik video var demekle olmuo yeterince knştnz ben soradan okudum utkunun arabayı dün gördüm okanın arabayada bindim utku okanı bariz geçer açık açık sizin çektiğiniz videolar sorunlu araçlar gitmediği halde her dk elinizde video bu kdr çakallık yapmayn net olun gelin deneyelim sizde bizde çekeriz sorun deil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben onu demedim o2 sensörü 8 boy etkiliyormuş böyle bir muhabet var bende buna istinaden yazdım eğer 8 boy etkiliyor ise U rs şuan SS i 8 boy geçer sende U nun 1 boy gerisinden geliosan sende 7 boy geçersin yanlışmı ?
    o 8 boy muabbetini ben açmadım bilmiorm ama net 4 boy farkettiği kesin BUrda anlayan bilen abiler var sorun o2 yi sölesinler Bora abi sölersin oda benden iyi biliodr ben 2 tane taktığımı hatırlıorm ard arda günde çalışmıodu şimdi bakımlarını yapıcam yapıyım deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse uzatmanın manası yok havalar düzelsin deneriz

LN769
    Misafir
    8 boy diyen zaten bora abi şimdide 4 e mi düştü ?

kıvanç
    Misafir
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç sağ koltuğa oturup herkesin videosunu çekip boş anına gelip yayınlarım die laf salma ortaya gelin hava güzel olunca adam gibi çekelim istediğin yere koy deposunada yaparım fark yapmaz burda böle stoğuz vs. geçtik ettik video var demekle olmuo yeterince knştnz ben soradan okudum utkunun arabayı dün gördüm okanın arabayada bindim utku okanı bariz geçer açık açık sizin çektiğiniz videolar sorunlu araçlar gitmediği halde her dk elinizde video bu kdr çakallık yapmayn net olun gelin deneyelim sizde bizde çekeriz sorun deil
    tmm dostum dediğin gibi yakında gündüz geliriz daha güzel denemeler yaparsınız sonuçları görürüz..benim kimseyi tuttuğum falan yok zaten..ben çektiğim videoya yorum yaptım sadece...ben ss rs hepinizi gecer falan demedim dememde zaten..gelince denersiniz gecen gecer herkes görür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çektiğin videoya istinaden diorm bende bende 3 korna basıp boş anını çekerim sorunlu anını veya başka bişi tam adam gibi aracınızla bizim farkımızı görmek istiosanız gelin deneyelim Video yapalım afiş edelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm dostum dediğin gibi yakında gündüz geliriz daha güzel denemeler yaparsınız sonuçları görürüz..benim kimseyi tuttuğum falan yok zaten..ben çektiğim videoya yorum yaptım sadece...ben ss rs hepinizi gecer falan demedim dememde zaten..gelince denersiniz gecen gecer herkes görür...
    hepimizi geçer anlamına getiriosn yada stock araba sizle böle gidio diosn bunu utku daha iyi açıklar sorun deil bariz geçio diosn gelsin bariz geçsin beni bakalm nasıl oluo

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah guzel denemeler olmus
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Fiat_Can
    Misafir
    gıvantc zaten dıyemessın ss rs herkezı gecıyo ss rs guzel araba geldı mısafırımız oldu ama ur rs le denerken dalga konusuydu gelırsın denerız sen yıne vıdeo cekersın bakarız ney neymıs goruruz oyle yurumeyen mantar rslerle karıstırma kocum ok burda soz konusu olan araclar neyse gelır denersınız sonucları yayınlarız hıccc fark etmez

Fiat_Can
    Misafir
    hanı burdakı amacın ne bılmıyorum gıtvancıt geldık oturduk gorustuk gzl muhabbet oldu ama bırbırımıze bılenmedık heee rslerde ss le ur kapısıcaksa bız UR u tamamlarız eksıklerını denerız ortaya cıkar neyın ne mal oldugu kadeesss ok hanı burda yaptıgın cok sacma aklında bulunsun kımse kımsenın aracına *** atmıo atamazzzzda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de ben el atayım şu sensöre, neme lazım havadan geliverir beygirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havadan beygir gelmezde krdşm çalışmıosa yap farkı görürsün rs'te baya etkisi varki her araçta var yalan yere knşmuorz ztn

Kaa scirocco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabalar cokk iii yurumuss okan kardesm maşşallahha ıı surusler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk iki korna yavaş 3.kornayı hızlıca basmak bu işin raconumudur
    Ben SS ile denedim short ram vardı kavacık donusu idi coldair e geceyim birde bujileri degisecem sadece cai li halimle tum RS ler ile denerim..
    Dipnot yanıma copillot goki yi isterim

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 boy diyen zaten bora abi şimdide 4 e mi düştü ?
    Kardeş senin sorunun kimle? Okan hariç tüm RS sahipleri ile mi? Benimle mi? Alicanla mı?
    Oksijen (lambda) sensörü nedir. Ne iş yapar. Bence aç bunları araştır, oku, kendine katkın olsun. Foruma girip 3 boy şurdan 2 boy burdan toplaması ne sana ne bize bişey katmaz.
    Dün gece gelseniz görürdü kim neyle yürüyor.
    Her zaman olduğu gibi şimdi de araç sahipleri hariç birsürü kişi yorum yapar olmuş. Bırakın araç sahipleri konuşsun...
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)