CLIORS Nickli Üyeden Alıntı kaldi simdi RS izmir bulusmasi hocam seni bir defasında çeşme otoyolunda taciz etmiştim de hiç iplemedin :P iyi ki de iplememişsin, neyse ki listeyi sonradan gördüm de hüsrana uğramadım
SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı hocam seni bir defasında çeşme otoyolunda taciz etmiştim de hiç iplemedin :P iyi ki de iplememişsin, neyse ki listeyi sonradan gördüm de hüsrana uğramadım Arabayi yeni almistin, yeni RS cileri arabasindan sogutmamak lazim
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Arabayi yeni almistin, yeni RS cileri arabasindan sogutmamak lazim Çok kötüsün
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Çok kötüsün Sen daha teknedemisin ? halen araba almadınmı.
1.6tdi. Ecutech.
güzel denemeler olmş iki araca maşallah utkuyada brutal'ada=)
skate61 Nickli Üyeden Alıntı güzel denemeler olmş iki araca maşallah utkuyada brutal'ada=) Ankaradaki denemelerin videosu kondumuki ?
LN769 Nickli Üyeden Alıntı Ankaradaki denemelerin videosu kondumuki ? hayır, videolar brutalde, koymak isterse koyar.
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
aynen ben sadece utkudan bi tane alıp izledim güzel olmş deneme iki aracada ayrı ayrı maşallah =) konursa izleriz
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Sen daha teknedemisin ? halen araba almadınmı. Arabam var. Kim dedi sana yok diye?
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Arabam var. Kim dedi sana yok diye? Bir s2000'in bile yok
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Arabam var. Kim dedi sana yok diye? Sen demedin bişi ondan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları