şımartıyosunuz beni......burak...iyki arabamı denemişim yoksa burdaki bazı profosyenel,uzman arkadaşların yorumu üzerine arbamı çöpe atıcaktımmm....trent gçen 1,6 ies lerde warmış way beeeeeee...tşkrlr..
Printable View
şımartıyosunuz beni......burak...iyki arabamı denemişim yoksa burdaki bazı profosyenel,uzman arkadaşların yorumu üzerine arbamı çöpe atıcaktımmm....trent gçen 1,6 ies lerde warmış way beeeeeee...tşkrlr..
masallah guzel denemeler olmus
o konu hakkında cok konusuldu ama sonuca baglanmadı si la focus denemesı ıcın
ne biliyim biyere bırakır kaçardıkkkk...bzim değil derdikkk....tanımyoruz bu arabayı falan ......
Şeref maşallah..Filtre kit sanırım değil mi?
birde araç kaç binde? iyi yürüyor valla:)
demekkı komple egzoz yazılım cok fena bırsy olur herhalde kendı sınıfında. ben hala anlam vermıs deılım bu kdr ıyı gıtmesıne ama masallah tabı
Valla helal o zaman:) Bende de pipercross'un kiti var,bir akşam denemeye bende geliyim,farka bakarız,amaç kazanmak kaybetmek değil;focus'un nasıl gittiğine bir katkıda bulunmak isterim.
Bu arada Burak arabana Maşallah..Vtec sevdalısı olup çıktım bende:)
maşalaah dyene demiyene tek tek teşekkrlr.....
tarık kat iptali hayvan gibi yaradı :) ayrıca 106 ile yürüyen focusta ilk defa görüyorum bravo maşallah hepsine.
Tüm araçlara MaşAllah , Bro kat iptali şaka yapmış:D:D Bi de ağlanıyodun incir ağacı diktiler diye:p:p
Focus a da ayrıca MaşAllah...:icon_tup: