kat iptaline bak ya maşallah.tarığın yanından kopmuyordum 3-4 boy öne çıktı
şerefin focusa ayrıca maşallah ciddi iyi yuruyor.şeref denk gelirsek bide üst devir deneyelim![]()
barnak bassam olurmu ?
Maşallah araçlara güzel deneme olmş şeref şereflendirmiş ortalığı =)=) 160 lık bulcaz artık =)
Ben niye göremedim sizi ya denerdik arabada 3 kişiydik s2000 lerin peşinde helak olduk walla....
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
oytun çıkmadıki yola kanka =) beni arıo nerdesiniz die adam hala shellde bekliomş öle denemiş soradan oda=) 122 işte 162 hp chiplede 160 lık kadar gidemio yine =)
ben seni mc'in onunde gordum ama diger scirocco'larla denemeye ciktin sandim..zaten sen epey kalin gelirdin bize
arkadas vitesleri yavas atiyordu en buyuk etken o sanirim.. gerci 2'de basarken de ben one gidiyordum biraz, arkadas alissin arabasina tekrar deneriz seve seve..
=) arkadaş böle rolling gibi şelere alışık deilde ondan =) öyle toplandık çağırdık güzel geceydi =) 160 lık bi stockla denersiniz daha gzl deneme olur
=) görmüştür görmüştür oda kalablık olunca şaşırıo murat bey =) şeref Mşallah yakasına yapışmışsın çocugun bizle gelemedi =)=)
=) doru diosn knka herkkes dağıldı zaten =) karma oldu biraz neyse güzel geceydi herkese tşkler=)
ben kavacık yolunda daha önce pek denemedim o yüzden biraz korkak bastım gaza trafik vardı ..
ayrıca vites atışlarımda yumuşak kaldı yani pilotajımda sıkıntı vardı..
yanlış anlaşılmasın focusta bizim aracımız 106 yürüyememiş diyen varsa ltf bi denemelerini isterim focusumuzla..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)