sen kafanı yorma
geçilecek arabayı geçeriz boşa kalkmayız
özgün demişin bırak özgünü snn arabayla elenoru ne dersin
std da zamanında sk ......... muhahahaha bida bida gerek yok drm belli
gaz veriimki bu aralar drag yapan yok hiç diilse hem bi araya toplanmış hasret gideririz hemde atraksion olur işte fenamı ANIL![]()
walla ilk sırada M3 sonra M5 sonra Modena 360 var gerisine gerek yoksana 350 kg ağır olan ve 100 ps az olan calibranın videosunu koyayım izle 2 de kalkıyorlar 6. vites yada 5. vitesin sonlarında anca geçiyo 4x4 350 KG ve 100 - 150 Ps arası farkıda unutma
C20LET MAKİNA BİLMEYEN KONUŞUR
http://www.opeldostlar.com/ferrari&calibra.wmv
kardeş böle şeyler yaparak forumun düzenini bozuosunz haberiniz olsun.gerek yok bu şekilde cevaplara.büyüktür olabilir bişy söylemiş ama bunu foruma yazmasan daha ii olur bence bi sıkıntın varsa özelden halledersen sevinirim şahsen.yoktan sorunlar var etmeyelim zaten yeterince laf dönüo forumda daha sakin lütfen ok![]()
tebrıkler valla süper gıdıyo
Sende dalga geçer gibi yazma ozaman sende saygılı ol. Geçemiyeceğini düşünüyorsan geçemez bence dersin olur biter. Ayrıca öle yaşının adamı felan diede konuşmayalım. Hem geçse ne olur geçmese ne olur. Biz yaşadıklarımı İçine binip almanyada yaptıklarımızı ve gözümüzle şahit olduklarımızı yazdık inanıp inanmamak senin elinde. Ama dalga geçmek senin elinde değil neyse bitince deneriz geçer yada geçilir anılda özgünde bilir nasıl bi insan olduğumu. Ayrıca ecotec bunları yapıyorsa 300 350ps ile bişey demicem
http://video.google.com/videoplay?do...el+astra+turbo
metin abi ya sen fena hırs yapmışsın ama çaktırmıyosun aahahahah bu kadar içine atma be abi ahaha elenor demişsin abi elenor mu aldın sen ya benim bildim bi elenor var oda arkadaşım yapım aşamasından bitiş aşamasına kadar vardım arabanın denemek istersem ararım onu ztn ama burda senin arabayı konuşuyoruz dimiiiiii
kacırılan bı nokta var ısallah aracınız 400 hp olur..daha fazlası olsun ben kendı adıma mutlu olurum.memlekette neler yapılıyo dıe..olay o deıl ama ...dıyosunuzkı agzına kadar yuklu s2k getır!!...ya sormuyosunuz bıle kac hp neler var?? ortada zaten ole bı s2k yokh suan da...dıyelım ben getırdım 600hp s2k o zaman nolcak?? onudamı gececek??
alayına ısyan olumune ne500 yaklasımını garıp buldum o kadar...
umarım anlatabılmısımdır...
senin arabana demedik zatestandart olanlara dedim sende ne var onuda bilmiyorum belki stnd tır öle ise dediğine göre süper gidiyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)