bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş :D
Printable View
bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş :D
Geçer yada geçmez sorun değilki deneriz. Ben atraksiyon olsun die standart 150 ps iken bile kaçtane arkadaşım ile 330 la denedim nokta ettiler biliyordumda stndrt 150 ps astra nerde geçicek 330 zu :D ama denedik ben geçerim sk2 geçer ama biri geçer beraberlik yokki :D o geçerse ben bi daha söker daha yüklerim ben geçersem belki o söker yükler maksat eylence :D meydan okuma geçemez iddası yada kin kapris değil yani olay ama canlı konuşma ses tonu olmadığından okuyan kişinin değişik anlaması doğaldır bence.... YANLIŞSAM YANLIŞ DİYİN....
kime dedin?
Anıl corsadan kalan parça varmı hiç turbo corsa yapan biri arıyormuş ????
var forged piston mantzel emme manifoldu turbo headers down pipe fln ne istersen var cnm
Nasıl ulaşır sana ???? denizliden bu eleman
Ben ilk kalktım RC ile arkasından 2 106 ve 1 saxo geçtim sonra finalde vtec geldi 1-1 oldu dediğin yerden bende sardım baya 10.05 ben geldim 9.90 vtec geldi 2-1 aldı walla doğruya doğru vtec izmit plakalı idi. 17 yerine 15 olsaydı belki alırdım ama bilmiyorum onda slick 15 vardı.
Len olm bende bile yok msn nin :D eklesene metinkiruc@hotmail.com
Metin abi konu NE'den NVL'ye dogru gecis yapmıs sanki :D euhehuehe..
moruk sen sus emeklisn artık :D