bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş![]()
bi kefallik war ama ne gerek war böyle şeylere .. yapmayın lütfen kimse çocuk değil ya gerek yok kalp kırmaya
bunu yazana kadr 10 tane post atılmış ne canlı konuymuş![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Geçer yada geçmez sorun değilki deneriz. Ben atraksiyon olsun die standart 150 ps iken bile kaçtane arkadaşım ile 330 la denedim nokta ettiler biliyordumda stndrt 150 ps astra nerde geçicek 330 zuama denedik ben geçerim sk2 geçer ama biri geçer beraberlik yokki
o geçerse ben bi daha söker daha yüklerim ben geçersem belki o söker yükler maksat eylence
meydan okuma geçemez iddası yada kin kapris değil yani olay ama canlı konuşma ses tonu olmadığından okuyan kişinin değişik anlaması doğaldır bence.... YANLIŞSAM YANLIŞ DİYİN....
Ben ilk kalktım RC ile arkasından 2 106 ve 1 saxo geçtim sonra finalde vtec geldi 1-1 oldu dediğin yerden bende sardım baya 10.05 ben geldim 9.90 vtec geldi 2-1 aldı walla doğruya doğru vtec izmit plakalı idi. 17 yerine 15 olsaydı belki alırdım ama bilmiyorum onda slick 15 vardı.
Len olm bende bile yok msn nineklesene metinkiruc@hotmail.com
Metin abi konu NE'den NVL'ye dogru gecis yapmıs sankieuhehuehe..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
moruk sen sus emeklisn artık![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)