apacılıkten baska bısı deıl
apacılıkten baska bısı deıl
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Eski S virajı diyince polisin baskın yapmadan önceki zamanları anılır olmuş
Eskiden S virajına arabası olmayan gelmezdi işte ozamanlar güzeldi
Yani gerçekten çok eskiden..
Özgünün UN zamanları falan![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ama artık mobese kamerası koydular milleti ordan izliyor çahallar..ortam kalabalıklaştımı hmn damlıyor aynasızlar![]()
Bunca yıldır bu alemdeyim 1 defa s virajına gittimmi belki 1 defa gitmişizdir oda yarın saat bi saat.
sene 2002 sonları sanırım ak(bilal)umt(umit),un(özgün)ab(sertuğ)ul(urfa),uh( özgür)va(ben),muu(sertuğnun arkadaşı)
bi akşam üstü toplanmıştık s de çok güzel bir muhabbetti aklımda kalmış
hatta bi racing motor yanyan girip çıkmıştı ,ozamandan beri s e yan girip çıkan racing motor görmedim![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bi ekip vardı alfa 156 ile çizgi girip çıkıyordu S'e aynı akşam 4-5 kere girdiğini bilirim bir de araçta 4 kişiler.. çok başarılıydı..
tabiki e bu göreüntüler çok eski değil ama daha eskileri var ozaman la dah da güzeldi ama bi iki senelik bişy bu görüntüler güzel günler vardı ama şimdi yok öyle bi yer![]()
bosuna zarar ziyan,araclara ve gosteri yaptigini sanip benzin yakan insanlara yazik
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
önceden ÖĞLEMİYDİ ama bmw s2000 arkadan itişli araçların hepsi orada show unu yapıyodu şimdi önden çekişli araç bile bişylar yapmaya çalışıyo sorunorada ondan berbat oldu orası
S virajıymış. Başka bir isim takmak lazım aslında oraya.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Amma çok apachi avrdı o zamanlar![]()
Şimdiyle alakası yok
Muhabbetlere bittim ama
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)