gümüş golf 4 ü görünce Aklıma Tholl-Ga geldi eski arabası ileüzerine toz kondurmazdı acaba bu video daki haraketler yapılsa ne yapardı
![]()
gümüş golf 4 ü görünce Aklıma Tholl-Ga geldi eski arabası ileüzerine toz kondurmazdı acaba bu video daki haraketler yapılsa ne yapardı
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
konu hiç olduğu için bende yazıyım dedim bazı arkadaşlar kaza anında eski amerikan arabalarında olmaytı tercih ederim demişler ama ki bende öyle derdim hiçde sanıldığı gibi değil sanki
http://http://www.youtube.com/watch?v=fPF4fBGNK0U&feature=related
demekki ben eşime 89 90 model bi volkswagen alabilirmişimneden bunu aldın diye bi soru sordugunda verecek cevabımda hazır
sevdim ben bu işi.. haha
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
yazık yaw içim![]()
yaklaşık 1.5yıldır t5 kullanıorum ilk sayfada bi arkadaş yazmış volan falan görmedim diye t5 ve caddylerde kronik sorundur baskı balata ve turbo sorunu.ben 40bin kmde baskı balata bitimi nedeniyle volanı bi çok parçaya böldükşimdi arac 89binde turbodan ıvıltı zıvıltı bi dunya ses gelio falan
ayrıca arac 10k km de bir bakıma giriyo her bakım MEZ2e falan gidersek 500den başlıo özel servis 300e falan yapıo. sağdaki soldaki usta 150-200e bitirio
----
Ayriyetten 2008de 55e aldığımız araba 2009da 40lira etmedi yuh dedim yaaaa
Vallahi arkadaşlar 160.000 km'de polo TDI var.. yol yapmıyorsun diyenlere söylim yolun babasını yapıyoruz. O araçla tuğla çimento taşıdık, 7 kişi bindik, şantiyede kullandık, götü yere vura vura da gitti. Size yemin ediyorum periyoduk bakım harice servise herhangi bir sorundan girmedi. Motor falan da yapılmadı. Maşallah hala gidiyor.
Ayrıca Golf 1.4 TSI var 27.000 de motoru patlıcak gibi kullanıyorum arabada tık yok bugüne kadar (: Yani olursa da bundan sonra sizinle paylaşırım marka fanatikliğim yoktur banane VW'den çok mu umrumda ama uzun dönem passat tdi, golf 3, golf 4, caddy, kullanmış birisi olarak VW'den hiç sorun yaşamadım desem yeridir.
Caddy ayrıca bir aile dostumuzdayken kaza yaptı 120 ile bariyerle girdi kafadan kabinde en ufak bir şey yok resimleri var olayın her açıdan içerden dışardan çekilmiş
Honda'yı bilmem uzun dönem kullanmadım ama böyle bir kazayı Honda ile yaparsan ne olur onu da bilmem sadece halamın oğlunda 2001 civic 1.6 iES var pek de memnun olduğunu söyleyemem o kadar biliyorum.. Saygılarımla
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
açıklayıcı bi anlatım olmuş =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)