dragmı rollmü bu ?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araçların specleri hakkında bilgi verseler sonuç daha aydınlatıcı olurdu..
her 2 aracada maşallah dielim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arkadaşlar araçların specleri hakkında bi bilgim yok si hgt muhabbetlerine istisnaden koydum videoyu ama en kısa zamanda kendi hgt min videolarını koyacağım herkese saygılar
nasıl bi deneme olmuş anlamadım anlayan varsa bilgi verirse seviniriz
vtı'daki sese bakarsak filtre headers egsoz var gibi hgt'de extra birşeyler vardır diye düşünüyorum
arkadaşlar bi hgt de extra ne olabilirki ne yapsan ne etsen fazla fark etmiyo kaldıki burdaki hgt 155 lik ama honda mod. konusunda çok başarılı bir motora sahip
Rolling vtec altı basılmış hgt biraz yürümüş vti tam gelip geçme safhasında cameranın önünden geçiliyor gibi.
Arkadaşlar düzgün hgt, birde modlusa; vti ın çok gerisinde kalmaz...
yav arkadaşlar bu vti arkadaş foruma üyemi acaba geçende gol3 gti geçiyordu aracında bi sorun var sanırım farkında degil yada pilotajı iyi degil
yaaw bu vtı kayserıdekı onurun vtı sidegılmı ? araba kaza yaptı yandan sonra beyaza boyandı ankaraya satıldı cem e cem turbolayıp bıyerler sattı ama bu vtı o vtı mı kı![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
sal1kl1 HGT iyibi plotaj ile harika oluyor,, ma_allah araçlara
Dr.Ecu AntaLya
ankarada HGT ile çok dalga geçmişti bizim ankaranın VTi ları.. Bankacı Burak olsa da anlatsa eskileri![]()
adam hırs yapıp egzantriğe falan dalmıştı.. en son LPG takılı halini gördüm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)