User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
119 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bravo hgt vs civic vti

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kötü giden gsi var deneyelimmi arkadaşım stock vs stock
    ehuehehe kanka sana senın araba kotu dıyenlere sole onu, bana ne sarıyosn ya gıt umutla dene hem senın araban gordugum en ıyı gıden be en yakısıklı GSI yineliyorum!

kanka saka bı yana araba bıtsın senı arıcam ılk senle basalım sen anladın onu

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soner valla ben makinayı doldurmadan gel canımm deneyelim sonra çok ah çekersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soner valla ben makinayı doldurmadan gel canımm deneyelim sonra çok ah çekersin
    evet sen doldurmadan seni geçip, "VTi geçen Vtec2" diye satılığa çıkarırım arabayı %3 komsiyonunu da unutmam

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehuehehe kanka sana senın araba kotu dıyenlere sole onu, bana ne sarıyosn ya gıt umutla dene hem senın araban gordugum en ıyı gıden be en yakısıklı GSI yineliyorum!

kanka saka bı yana araba bıtsın senı arıcam ılk senle basalım sen anladın onu
    hahah saol burakcım stock vti stock gsi'ı geçer diyen arkadaşlarda yok değil o yüzden sana sardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahah saol burakcım stock vti stock gsi'ı geçer diyen arkadaşlarda yok değil o yüzden sana sardım
    valla baska bır gsı ı bılemem ama hangı vtı olursa olsun bu konuda ıddayada varım hıc bır sekılde gotunde egsoz olmayan vtı ve 306 GTI da dahil senın arabayla yuruyemez objektıf olalım lutfen

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla baska bır gsı ı bılemem ama hangı vtı olursa olsun bu konuda ıddayada varım hıc bır sekılde gotunde egsoz olmayan vtı ve 306 GTI da dahil senın arabayla yuruyemez objektıf olalım lutfen
    neyse konu dağılmasın

Bence sağlıklı filtre egzozlu vti aynı specteki sağlıklı hgt'yi geçer diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emrecım bende sana katılıyorum oyle dusunuyorum ama hgt yı yanlıs tune edıolar genelde işi bilmeyenler tarafından kullanılan bır araba sanırım mutlaka senın araban gıbı ıstısnalar olmalıdır ıclerınde dıye dusunuyorum cok da hafıfe alınıcak bır araba deıl bence 2.0 hacim 155hp 20valf 5 silindir defter üzerinde güzelde yolda bıde gorsek super olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emrecım bende sana katılıyorum oyle dusunuyorum ama hgt yı yanlıs tune edıolar genelde işi bilmeyenler tarafından kullanılan bır araba sanırım mutlaka senın araban gıbı ıstısnalar olmalıdır ıclerınde dıye dusunuyorum cok da hafıfe alınıcak bır araba deıl bence 2.0 hacim 155hp 20valf 5 silindir defter üzerinde güzelde yolda bıde gorsek super olcak
    bir güzel açıklama daha Malesef Tr de HGT için parça bulunmadığından yapılan işlemler hep sanayi spec olarak kalıyor. Bu da araca eksi HP olarak yansıyor. VTI, GSI, 106 gibi bir tuning listemiz olamıyor malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackStone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir güzel açıklama daha Malesef Tr de HGT için parça bulunmadığından yapılan işlemler hep sanayi spec olarak kalıyor. Bu da araca eksi HP olarak yansıyor. VTI, GSI, 106 gibi bir tuning listemiz olamıyor malesef.
    kesınlıkle katılıyorum sıze bı vtı sahıbı olarak sahsen nette ıstedıgım her parcayı rahatlıkla bulabılıyorum 2. el olsun sıfır olsun uygun fiyata rahatlıkla bulabılıyoruz hazır parcalarla modıfıye rahat oluyor valla sızın ısınız daha zor bıraz daha akıl, mantık ve para gerektırır, ne dıyelım ıns yeterlı sevıyede HGT parçaları da gelır tr ye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesınlıkle katılıyorum sıze bı vtı sahıbı olarak sahsen nette ıstedıgım her parcayı rahatlıkla bulabılıyorum 2. el olsun sıfır olsun uygun fiyata rahatlıkla bulabılıyoruz hazır parcalarla modıfıye rahat oluyor valla sızın ısınız daha zor bıraz daha akıl, mantık ve para gerektırır, ne dıyelım ıns yeterlı sevıyede HGT parçaları da gelır tr ye
    Malesef o iş çok zor. Italya'da FIAT'ın araçlarını modifiye üzerine çalıştığı Abarth firması var herkes bilir. Honda'nın Mugen'i gibi... Abarth'ın özel üretim araçları ve modifikasyon parçaları malesef Koç'un politikası yüzünden ülkemize gelmiyor. Zaten Koç, değil Abarth'ı FIAT'ın ürettiği bazı araçları da TR'ye getirmedi zamanında. Halende getirmiyor gerçi...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede vti de sorun var galiba bende ies varken ki benim ies doluydu ankarada yozgat bulvarında geçtiklerim var sonerde bilir bence bu işte bi anormallik var anlamadım
    Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce

Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bizim burda iyi giden bi mk1 HGT mevcut. İnşallah bu cuma deneyecek bir vti bulabiliriz de deneriz bi kamera yaparız
    Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Az havalar düzelsin vti ile gelecez izmire, cuma yetiştirebilirsek Uğurun gsi ile bir iki araba deneyelim sorunu çözdük gibi
    Cumaya mı Kadir abi? havalar guzel gozukuyo Cuma gunune meteorolojide

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu vıdeo cok sacma arkadasım burda sonucu bız bırbırımıze soruyoruz o zaman vıdeodan ne anladık hiç bişe:S iyi bir vtı iyi bir hgt yı gecer ama ole boylar olmaz bence varsa ole ıyı gıden bır hgt bende deneyıp gormek ısterım.
    kolaydan başlama 3. vtec artık öğrendın

bravo hgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadir abi ben bu konuyu açarken esasen bu si hgt muhabbetini baz alarak açmıştım asıl si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlarla denemek isterdim vti videosu sadece bi ölçü olsun dedim hgt lerde yürüyebilir anlamında

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Combo bu konuyu açan hgt li arkadaşla haberleştik onunla deneyecez bizim vti'ı,işlerini halletsin bakarız vti yüklenmeden önce

kadır ınsallah sorun cozulurde ıstedıgın her arabayla denerım sorun olmaz eger arabam duzelırsede gıderı bellı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bırde ben su konuda cozum ıstıyorum fıltrelı egzozlu hedarlı bı vtı ve ızmırdekı bızım ıyı gıden hgtmız denemesı ıcın cok ugrastık ama denıcek vtı cıkmadı ben ıddalıyım hgtmız ıyı gıdıyor.kendı aracımda bu kadar merak yapmadım bu cuma bı vtı gelsınde denıyelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bizim burda iyi giden bi mk1 HGT mevcut. İnşallah bu cuma deneyecek bir vti bulabiliriz de deneriz bi kamera yaparız
    kameraman inanc iş basında kanka cekelım vıdeoları

bravo hgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla süper olur şimdi bizde izmirin hgt lerini merak eder olduk onlar orda denerler bizde burda ama bi kez daha söylüyorum yukarıdada belirttim ben bu konuyu aslında si ile hgt tokatlıyoruz diyen arkadaşlar için açtım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen sırf bizim tayfa için bi vtec alıcam herkes geçktikten sonra da zevkine pert edicem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)