yav bi benmi kekim her seferinde veriyorum valeye, gerçi benim stok 307yle kim naparki binse zaten benzin kırmızıdadır , çok sorun olmaz o yüzden diye tahmin ediyorum
![]()
yav bi benmi kekim her seferinde veriyorum valeye, gerçi benim stok 307yle kim naparki binse zaten benzin kırmızıdadır , çok sorun olmaz o yüzden diye tahmin ediyorum
![]()
Hatunun biriyle ilk buluşmamdı. Bahşişten kaçıyo demesin diye verdim ama canımdan can gitti kalkana kadar aklım arabamdaydı![]()
çok nadir veriyordum artık hiç vermiycem![]()
Ne var be![]()
Yok ben Sene 2000-2002 arası Ceylan otelde Bellboy/Vale olarak çalıştım video'yu izlemedim ben sadece kullanmış olmak için kullanıyodum. O yıllar arasında heralde İstanbulda kullanmadığım Porş ve Ferro kalmamıştır Bmw ve Benz serilerinin her modelinden her renginden. Ama bu şekilde hareket hiç yapmadım.
Doymuştum yahu artık ne yapayım adamların arabalarıyla hergün biri gidiyodu biri geliyodu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
egitim ve kültür meselesi bence , bahsettigim egitimde aileden alınan egitim
videoyu göremedım bende sanırım youtube![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ben valeye veririm ama nassı veririmvale'yi sağ koltuğa oturturum park yerini göster derim beraber gideriz parkederim kitler anahtarı cebime koyarım
Bunu en son Medical Park hastanesinde yaptım adam maymun oldu nereye gidiyoruz diyo dedim aleme
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende valeye araba vermekten yana degilim , bi valenin yaptıklarını gordukten sonra
Hemde anadolu yakasının sayılı alısverismerkezlerinden birinde![]()
kendı arabamla cıktıgım zaman verıyorum . ama olurda babamın arabasıyla cıkarsam kendım park edıorum Zaten bı ton dırdır la verıo bıde bısı olursa hayatta cekemem![]()
bırak valeyi abime bile vermedim dahaseneye askere gidicem şimdiden nereye nasıl zulalıycam arabayı onu düşünüyorum
![]()
5yıldızlı otellerde bu konuda içiniz rahat olabilir. Otellerde vale hizmetine sadece yardım amaçlı olarak bakılmaktadır.. Bahşiş olayı kişinin insiyatifindedir.
Ben de genellikle misafirlerimizi karşılama sırasında yada yoğun olduğu zamanlarda arkadaşlarıma yardımcı olmak için vale hizmetini öneriyorum misafirlerimize.. Eğer cidden aceleleri varsa ilk kendileri soruyorlar. Çoğu leasing aracı olsada trafikte gördüğünüz pek çok egzotik araçta bu servsten yalnızca otelde yararlandıklarını itiraf ediyorlar![]()
Yalnız ortak kanımız şudur ki kapı açma mesafelerine, hafif kasislere pek dikkat edilemiyor çünkü hizmet standartı gereği olabildiğince hızlı servis sağlamak gerekiyor. Sonuçta otoparka görevlinin aracı park etme , anahtarı otopark görevlisine teslim edip görev yerine dönmesi minimum süre içinde olması gerekiyor . Bu yüzden detaylara pek önem verilemiyor..
Ben kullandığım zaman her kasisten kendi aracımla geçtiğim gibi geçiyorum , araçların kapı açma mesafelerine gayet dikkat ediyorum çünkü biliyorum ki para kolay kazanılmıyor , insanlara ihanet etmeye içim elvermiyor. Hatta çok acele bir durum olmadığı sürece soğuk marşlarda araçların jikleyi kapatmasını bekliyorum. Bununla ilgili 2-3kere şikayet bile aldım
Kendi aracımıda sizlerin yaptığı gibi baştan ücretini/bahşişini vererek kendim park etmek istediğimi belirtiyorum. Sonuçta bahşiş bu işin raconu ve her zaman daha iyi hizmetin anahtarı![]()
ben veririm ama hep gittiğim yer hep gördüğüm insan vale de, patron da tanıdık artık sorun yaşamadım yaşıcağımı da düşünmüyorum ordabaşka yerde vermem ztn
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)