hıc bır yerde vermeye gerek yok arac ne olursa olsun, ıkı kez aracı vurdular, kendın yapsan koymuyor ama baskası dıkkatsızce alıp yapınca yazık.
hıc bır yerde vermeye gerek yok arac ne olursa olsun, ıkı kez aracı vurdular, kendın yapsan koymuyor ama baskası dıkkatsızce alıp yapınca yazık.
Pazartesi arkadaslar toren. Okul ucuz olsun diye pzt aksami yapmis sanirim) dediginiz gibi ya kizi birakicam arabayi park edip gelcem yada yakina park edip taksi olacak
hiç valeli mekana gitmedim![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Vale terörü istanbulda cidden var...
elin oğluna arabamı vericem . 2 dk lık mesafede yapabildiği kadar gazlicak anasını ağlatıcak . üstüne bide 20 lira para vericem ?
bu arada 20 lira = yarım yövmiye
Bir de şu açıdan bakmak lazım,
İddaalıyım valeye söven 5 kişiden 2si altında şirket aracı , kiralık araç varken rallide gibi çukurları fırlatma rampası görüyor ; kendi kendine sıralı şanzıman icat ediyor ; ayağı gazdan hiç kalkmıyor vs vs![]()
Aynı yerden geliyor bu iki tür. Şirketin , filonun aracıyla onları yapmak ; vale olup elin arabasıyla drag yapmak![]()
-Fırat
Doğru dedın benım ıcın ıkısıde aynı araba terorıstı. mal düşmanı. genel konuşmayayaım ama şirket arabası gördümmü uzaklaşıyorum etrafından adamın şeyinde değil.kendi malı olsa nasıl kullanıyor acaba.bazen serviste giderken adam çukura düşünce benim içim cız ediyor. ama bu teroristler mal düşmanı servet düşmanı.
Bazı yerlerde de ben çekeyim diyorsun vale geliyor biz çekmezsek buraya koyamazsın diyor. Mesela bize park caddesinde last stopta yaptılar. Böyle saçmalık olunca diyorsun ki ne valeye vereyim ne de oraya gideyim.
Mechatronics Engineer
Opel Astra J 1.6 Cdti Owner
Opel Garage Team
Artık durumun boku çıktı bence en kıytırık mekanda bile vale var arkadaş vale senin neyine , gerçi bizim sonradan görmelerinde hoşuna gidiyor arabayı bırakınca kendini petrol kuyusu sahibi gibi görende var, tavırlar hal ve hareketler değişiyo felan, sonuç olarak ne valeye araba veririm ne de vale olan mekanı tercih ederim
Beyler avm valeleride aynı ***. Özellikle palladium valesinde çok denk geliyorum. Daha bu akşam bi F30 ile otopark içinde bir yanlayışı var şerefsizin ben aha vurdu dedim içimden de kurtardı. Belki daha sahibi patinaj bile çekmemiştir. Birkaç bildiğim mekan harici hiç valeye vermezdim yay taktıktan sonra hiç vermez oldum. Gitmiyorum valeli yere yada biraz dolaşıp kendim park ediyorum.
Ama işte yanımda hatun varken büyük dert oluyor valeye vermemek bir sürü dırdır oluyor. Arabadan az anlayan herkes versen ne olacak derdinde ama gerçekten verilmez valeye araç.
Valeye araba vermek mi? Düşman gözüne. Valeye son araba verdiğimde eve sağ aynasız dönmüştüm. Zaten valelere karşı ön yargılıydım, o olaydan sonra vale olan mekanlara hiç bulaşmadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)