User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
204 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Arabayi vale'ye vermek ...

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklıma bı gece klubunde besıktaslı bı futbolcunun maseratisiyle valenin patladıgı aklıma geldi.Acıkcası valenın hayatı o gunden once ve sonra diye ikiye ayrılmıstır.Kanını emmişlerdir valenin.Kendıme gelicek olursam fenerbahcede vale arabamı carptıgından berı valeye vermıyorum sizde vermeyin kız arkadasınız afra tafra yapıyorsa detaylı acıklama yapın acıkcası ben arabama daha cok ozen gosterıyorum kız arkadasımdan
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirgan Sütaşın orda valeler yokuş yukarı bir gazlayışları var aman aman. Ve alt sınıf araçları hep yokuş yukarı sakat yerlere bırakıyorlar. Oralarda da aman diyim vermeyin.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yillardan beri aracimi yikattigim yerde gecen hafta baya sira vardi. Normalde araci disari birakip anahtari verip gidebilirdim ama sirf iceri kendim cekmek istedigimden 1.5saat arabanin icinde bekledim valeye kolay kolay araba vermem ki buradakiler daha bi insan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valeyi bırakın, otoparka bırakcak olsam bile 5-10 dk 1 saat anahtarı vermem, vermemekte lzm. yıkatmayıda senede 1-2 kere dışarda yıkatır başında beklerim

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti almama 3 seneden az kaldı Valelerin namını kaç senedir o kadar duydum ki, ferrariyle yanlıyıp patlayanını, adam mekanda otururken kendi arabasını kesicide görmesi insanın emek verdiği ,her gün para harcadığı , gözünden sakındığı bir aracı özellikle hızlı gaz tepkisi olan , basık bir aracı valeye vermek demek ........ Siz doldurun

_ sRk _ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de ben park edeceğim dediğinde yüzü asılır, tribe girer...

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende vermem, arkadaşım falan vermek isterse onada verdirtmem Özellikle kız arkadaşınız falan bir mekana gidincede neden valeye vermiyorsun lafını duyunca çıldırıyorum umurunda değil ki araba nın ne olcağı.

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya belki bilen biliyordur fenerbahçedeki valeler ise onlar daha beter dayıma her gittiğimde valeler sanki park yeri aramıyorda yarışıyor sanki pezevenkler çünkü kalamışda cadde üzeri park yeri bulamdıklarında sokakta yer arıyorlar müşteriler görmüyor ya bas babam bas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kere reina valelerinin SUV leri iki karışlık kaldırıma sırayla nasıl çıkardıklarını görmüştüm. Vahşet izlemiş gibi oldum

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabayı valeye verdim etilerde, 2 gun sonra yanlıs parktan trafik cezası geldi, ugrasamadım...
    Coskun ARIKAN

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arnavutköy bodrum mantı'nın orda kendim park edicem dedim iyi güzel yardım etti kız arkadaşımın kapısını açtı kapattı falan sonra giderken vale ücreti istedi

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kız arkadaşlardan çektiğiniz de bayağı vahim bir durummuş. Valeye verince mekana girerken cool mu olunuyor anlamıyorum ki. Benim hatun ilerde tümsek görünce çapraz geç sürtmesin altı derdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En temizi 3 5 fazla vericeksin direk kapinin onune koyduracaksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebek kırıntının valelerinde bi sıkıntı göremedim ben şu zamana kadar. Zaten otoparkıda hemen yanında, görüyorsun ne yaparsa. ki öyle hor kullandıklarını da görmedim. :/ Belki bana denk gelmedi ama bunca zamandır yakalardım illaki birşeylerini.

Ama birkeresinde supper valeleri arabamın sağ arkasını çizmişti eve gittiğimde farketmiştim. Önceden görsem mikseler vermezdim o ücreti hatta temizlettirirdim Ama genel olarak alayı ipne.

İstinye park üst kısımda ki valelerin bence totosu yemez o arabaları hor kullanmaya. Gelen adamlar nede olsa, tartıya koysa 15 kilo falan çıkacak bir testis var genelinde Sıkıyorsa sıkıntı çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 1,5 sene önce huqqa cicişlerin doluştuğu mekana gittim mecbur kapıdan aldılar arabayı özellikle rica ettim kardeşim düzgün bir yere koy timer var boşda kalsın kitleniyor o vs neyse çıkışta arabamı istedim 1 2 dakka sonra bir ses geliyor ulan dedim bu kim bi baktım benim araba geldi bide araçtan indi gülerek diyor abi maşallah makine güzel.. Ulan dedim bu arabayı ben böyle sürmedim sen kimsin vs para mara vermeden çıktım işin açıkcası gerçekten araban güzel yada kötü vermiyceksin mülakaşaya girmiyceksin olacak bitecek..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim jipi valeye verdim, daha bugune kadar bozulmamis olan kapi kilidi bozuldu. Yine baska valeye verdim her zaman acilan kapilar acilmamaya basladi. Senin malina senden iyi kimse bakamaz. Vermemek lazim ama bazen de mecburiyetler oluyor. ***** Istanbul gibi bir sehirde oyle aklinin estigi sekilde istedigin yere arabayi birakamiyorsun.

Ama illa biryerlere gidecekseniz ornegin gece cikmalari, kesinlikle UBER' i tavsiye ederim. E Class sifir Mercedeslerle geliyorlar. Normal taksiden bir tik daha pahali oluyor ama buna fazla fazla degiyor. Ornegin taksinin 30 liraya goturecegi yere bu 45 liraya goturuyor ama sifir E kasa Mercedes ile arka koltukta oturarak gidiyorsunuz istediginiz yere. Ben cok kullaniyorum ve cok memnunum. Bu arada hicbir arabasini 7000km gecirtmiyor. 7000 km ye ulasan tum Mercedeslerini satip sifiri ile degistiriyor.

By_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valeye vermiyorum rahat ediyorum(: Araba konusunda titiz değilsen(o zaman burda işin ne aklı kalmaz dersen sıkıntı yok

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verme kötü ol derler ya hani
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)