User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
204 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Arabayi vale'ye vermek ...

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben suana kadar hic vermedim ama babam sagolsun bi kere vermis biraz tartistik babamla lakin verdigi vale hizmeti veren sirket saglam bi sirket sanirim araci valenin teslim aldigina dair msj atiyorlar valenin ismi falan yaziyor arac parkedildiginde msj geliyor araci teslim aldigindada msj geliyor ama is valede bitiyor arabam basık nerdeyse yerle bir.2 3 cm fark var yerle acaba benim kadar dikkatli kullaniyormu kasislerde yada yokus assa inerken nasil gidiyor insanin akli kaliyor iste valla benimde malim kiymetli cogu arkadasim bilir o yuzden cimri demez diyeninde cevabini veriyorum

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okudukça 's*kecem yapacagınız işin a***a soharım yavv hayvan gibi şiyapıyosunguz' diyesim geliyor valelere.

https://www.youtube.com/watch?v=T9kB6mzXVrY
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada evoyu pert eden valeyi görünce hayatta vermem,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede ferrari de pert edildi, lambo'ya da hasar verildi ne yazık ki ama bu bütün sektörü karalayacak bir durum değil, hata olduğu kadar kaza da olabiliyor.

Bende şuanda nişantaşı bölgesinde otopark ve vale müdürlüğü yapıyorum ama sokak valelerinden değiliz çünkü onlarda hakikaten kaldırım üstü, tarla vs nereyi bulsalar çekerler, birde üstüne trafik cezası gelir 3 gün sonra yazar kasa fişiniz yoksa kabulde etmezler

ama bu iş artık büyük şirketlerin ilgisini çekmiş durumda ve kimse kendini bilmez valler yüzünden adının çıkmasını istemiyor!

ileri yıllarda taksim, nişantaşı, maçka arasında büyük bir otopark ve vale hizmeti vermeyi düşünen firmamız(adını vermeyeyim şimdi) hizmete başlayalı 3 ay olmasına rağmen nişantaşı bölgesinde baya dikkat çekmiş ve kurumsal bir çerçevede iş yapmaktadır.

Aslına bakarsanız bu işler artık eskisi gibi gitmeyecek ve ileri yıllarda gönül rahatlığı ile araçlarınızı vale'ye bırakabileceksiniz.

İstanbul içi organizasyonlara vale ihtiyacınız olursa da haberim olsun
    Fiat's Are Faster Than You Think!

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anahtar bırakılan otoparka bile bırakmaz babam bizde öyle gördük aynı yoldan devam
    DR. OWL

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede ferrari de pert edildi, lambo'ya da hasar verildi ne yazık ki ama bu bütün sektörü karalayacak bir durum değil, hata olduğu kadar kaza da olabiliyor.

Bende şuanda nişantaşı bölgesinde otopark ve vale müdürlüğü yapıyorum ama sokak valelerinden değiliz çünkü onlarda hakikaten kaldırım üstü, tarla vs nereyi bulsalar çekerler, birde üstüne trafik cezası gelir 3 gün sonra yazar kasa fişiniz yoksa kabulde etmezler

ama bu iş artık büyük şirketlerin ilgisini çekmiş durumda ve kimse kendini bilmez valler yüzünden adının çıkmasını istemiyor!

ileri yıllarda taksim, nişantaşı, maçka arasında büyük bir otopark ve vale hizmeti vermeyi düşünen firmamız(adını vermeyeyim şimdi) hizmete başlayalı 3 ay olmasına rağmen nişantaşı bölgesinde baya dikkat çekmiş ve kurumsal bir çerçevede iş yapmaktadır.

Aslına bakarsanız bu işler artık eskisi gibi gitmeyecek ve ileri yıllarda gönül rahatlığı ile araçlarınızı vale'ye bırakabileceksiniz.

İstanbul içi organizasyonlara vale ihtiyacınız olursa da haberim olsun
    Furkan ikimizde aynı sektörün mutfağından geliyoruz. 5yıldızlı Taksim otellerindeki ciddiyeti ele aldıktan sonra verilen hizmetin kalitesini düşündüğümde düşük maaş skalasına sahip bir kişinin sosyal hayat düzeyini de ele aldığında egosal hareketleri ortaya çıkıyor. Onda var neden bende yok mantalitesi, işin gerektirdiğini yapmanın önüne geçiyor. Dilediğin kadar kontrol ve takip et ben bu işin eleman bazlı ( organizasyon kısmını eleştirmeme gerek olmayacaktır ) hep profesyonelce işleyeceğine inanmıyorum.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dün şahit oldum, hatta uyardım valeyi de

Mekanın önüne geldim, vale aracı istedi ben de vermedim tabi. Siz gösterin ben hallederim dedim, arkadaki otoparka gönderdi beni. Gittim en kuytu köşeye koydum arabamı.
    İşin aslına gelirsek, gece mekandan çıktım kuzen arabasını çağırdı ben de otoparka doğru gittim. Otoparka girerken kuzenimin arabasını gördüm. Vale olacak arkadaş kuzenimin arabası ile otoparkta tozu dumana katarak geliyor sara sara Durdurdum. Yavaş ol nereye yetişiyorsun, babanın arabasını mı kullanıyorsun sen dedim. Hemen diğer valeler geldi, efendim çok özür dileriz vs. vs.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan ikimizde aynı sektörün mutfağından geliyoruz. 5yıldızlı Taksim otellerindeki ciddiyeti ele aldıktan sonra verilen hizmetin kalitesini düşündüğümde düşük maaş skalasına sahip bir kişinin sosyal hayat düzeyini de ele aldığında egosal hareketleri ortaya çıkıyor. Onda var neden bende yok mantalitesi, işin gerektirdiğini yapmanın önüne geçiyor. Dilediğin kadar kontrol ve takip et ben bu işin eleman bazlı ( organizasyon kısmını eleştirmeme gerek olmayacaktır ) hep profesyonelce işleyeceğine inanmıyorum.
    Kardeşim haklısın büyük ölçüde, bir çok vale sosyoekonomik çevresinde binemeyecği araçlara biniyor, bastırılmış duyguları hat safhada, birazda gelir dengesizliğinden dolayı çok zengin insanlara karşı tepkililer belkide.

Bunların önüne geçmek için insanlara hak ettikleri geliri vaat edersen ki bizim şirketimiz öyle yapıyor. Devlet asgari ücreti yükseltmedi diye asgari ücrete(949TL) çalıştırıp sonrada profesyonellik beklersen olmuyor.

Birde maliyetleri düşürmek için eksik personel çalıştırırsan, çalışan ilk 10 arabaya koşarak gider, araçları yavaş sürer ama yorulunca kendi pinekler araçlar koşar, yanlar, gazlar vs. çünkü iş yetişmez.

Bizde altın kural araçları yavaş süreceksin, özellikle Apti İpekçi caddesinden geçerken(semtin vitrinidir) tüm yayalara yol vereceksin, insanlara işini düzgün yaptığını göstererek, bu bölgedeki tüm araçları kendine çekeceksin.

Bunları isterken de çalışanlara 1680TL maaş vereceksin(yol yemek dahil) birde üstüne bahşişlerden 500TL en az gelir elde edeceğini vaat edeceksin ve ekstra organizasyonlara giderek(eğer isterse) ayda 20 saat fazla mesaiyle 400TL kadar da fazladan kazanma imkanı sunarsan, çalışanlar bu parayı kazanabilmek için işine önem verir.

Anlayacağınız para-çokomel ilişkisi her işte olduğu gibi valelik sektöründe de var.

Ayda 2500TL üstü kazanan bir vale, en hızlı ferrariye, etiket olmuş 131 muamelesi yapar 20 km ile giderken, her çakıl taşından sakınır arabasını
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde varsa bu parayı veren firma ben valelik yaparım

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabadakileri mekan onunde indirdikten sonra vale arkadasi sag koltuğa davet edip otoparka devam ediyorum. ücretini de odeyince sikinti olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle ne valesi en samimi oldugum adama bile vermem..

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada araç kamerası olması bence avantaj,valeler açısından da caydırıcı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valeye bende pek vermem sadece otoparkı mekanın önündeyse adam arabayı alıp parkedicekse veririm sanki arabayı vermeyince bide bozuluyorlar altı üstü araba park ediyorsun neyin tiribi bu

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca vermem dedim durdum. Günün birinde Sultanahmet'te aceleden ve yer yokluğundan verdim, ön tampon sağdan çizik lip çatlak.
    Aha bak vermemekte ne kadar haklıymışım dedim. Bir süre sonra başka bir yerde mecbur kaldım, la yine mi dedim, yok yaa hep benimi bulur dedim, sol arka çamurluk hasar
    Daha da vermem vesselam dedim, kafam rahat.
    Tophanede sürekli gittiğim mekan, çocuk artık çözdü, buyur abi biryere bırak diyor, naif te bir arkadaş, dedim la ayıp gönlü kırılmasın geçen hafta gittiğimde al sana anahtar dedim, gece çıktığımda ön tampon soldan tecavüze uğramış, kaçacam diye de yerinden çıkmış La oğlum madem yapıyon, gel de ki abi böyle böyle kusura bakma, üç kuruşluk hasarda seni mi kıracam canın sağolsun derim. Ama yook, arabayı babası teslim etti ve geldiğinde böyleydi demez mi !!! Orada hemen tamponu yerine takarsın, çiziği de silerek insancıl bir çizik haline getirirsin, aha bunun için size iftira atıyom hee dedim ( adma yaşlı daha fazla ne diyecen ) Yüzünü döktü, döndü arkasını gitti.
    Babam; bir insan bir hatayı bir kere yapar derdi, ben de hep bir kerede aklımda kalmaz derdim
    Şimdi bir yere gittiğimde kardeş ben çekerim sen yeri söyle diyorum, beklediği parayı da çıkarken veriyorum, o saate kadar sövdüklerine kendisi utanıyo

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ula daldırmış ne yazmışım bee

escobar666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1:44 de s2000 herhalde kolona girdi benimde vale sirketim var böle yapan bir elemanım olsa arabanın arkasına baglan sürüklerdim

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında valelik de yaptım az bi süre..kendi arabamdan daha titiz davranmışımdır hep.kişiye göre değişiyor tabi.şahsen bende kendi aracımı valelere vermiyorum

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi keresinde verdim sağ arka jantında çiziklerle geri geldi bişeyde diyemiyorsun dikkat etmek lazım ya da uyarmak gerek..
    Vtec

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski ev arkadasim aston martin ini vermis valeye sag janti cizmisler. Foto cekip rest muduruyle gorusmus tum hasarini odemisler. Valeye hicbiryerde guvenmemek gerek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)