daha ytemiz çıkıcask emin olun![]()
daha ytemiz çıkıcask emin olun![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
potansiyel varyani makinada daha.. daha iisini dusunemıorum...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
araba mükemmel gidio. örnek olması açısından bu da benim tamamen standart halindeki kadran videosu
http://www.youtube.com/watchv=dxumstu5Clo
hele 200 den sonraki fark inanılmaz geldi bana. bi ara ben de kullan dım hondata+60 lık boru+hks egsoz+hks mega flow filtre ile. ama böle bi gidişin yanından bile geçemez di benimki. işin açıkcası olay type r larda tamamen ayarda bitior. ben ankarada kpro nun hakkını verecek bi ayar yapamadım. pek anlamam zaten bu ayar işlerinden. ama sonuçları görünce özgün arkadaşın bi 10 dakkasını da ben rica etmek istiorum. bana +25hp felan yeter
![]()
ben yaptım ne egzantiriği ya pompası bozuldu sona![]()
www.drecu.com
ben CEM sana egzanatirik varmıYDII? diye soruyorum SEN BUNU GENELE GÜNDEM YAPIYORSUN SONRA TETİKTE YORUM İÇİN BEKLİYORSUNUZ BİRSEY YAZMAM İÇİN YAZMIYORUM BİZ O SETEPDA NE TYPE R KULLANDIK NEDE BİNDİK İYİ GECELER SİZE ARKADAŞLAR.
e ozaman yorum yapma 9000 çeviremez die egzantirik yok float ing çok yaklaştığını sesinde anlaman lazım iddda etmenin manası yok bal gibi çeviriyor egzantirik ve motor içi tamamen orjinal
www.drecu.com
Dostum sen dedin kaç tane 9bin ceviren war diye özelden Türkiyede biz senin msjını nie bekleyelim.
Sen atmadınmı bana özelden msjı ..
Art niyet arama . Bilgilendirelim diye yazdık bu kadar BÜYÜK HARFE GEREK YOK .
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Ben Sana Mi Yorum Yaptim Sanami Sordum Sadece Ceme özelden Sordum Egzantirik Varmiiiiiiydi Diyee Anladinmi
8900 9000 günlük safe üstünde gücümüz yok saten 8700 lerde inmeye başlar
www.drecu.com
www.drecu.com
maşalahı var yine Typer R klasiği olmuş video diyecem ama bu biraz efsaneleşmeye dogru gidiyor gibi bu kadar seri ivmelenme süper kazasz belasız bol keyifli sürüşler tabi videolarında deavamını beklerizroll gibi
![]()
auhahua sportune kurbn![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)