User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
118 sonuçtan 115 ile 118 arası

Konu: Subaru Impreza GC8 İzmir Altınyol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen o jant daha önce saglam bi kaza almıştır,onarımı kötü olmuştur. Normal bi jantın giderken ortadan ikiye ayrılması çok ilginç.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılmıyorum ne yazıkki .
    Turbo beslemeli ve 97 model bir GC durmaksızın böyle kullanılırsa ömrü çok uzun olmaz.
    Hatta STI lar bile dayanmaz. Yada şöyle söyliyim bu şekilde kullanılıpta kırılmayacak stock bir turbo varmıdır ?
    1.5 sene 160bınde stock turbo motor kullandım sadece komple eksozla bende 280 lik stilarla evolarla 1.3 basan eksozlu vf35li wrxlerle yürüyordum,sorunsuz yasamadım illa oynanmış olması gerekmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Bu konu içindeki konuşmaların gidişat tarzını anlayamıyorum. Konu birçok yerden dallandı budaklandı. Peki sonuç?...

Kendim de bu yazıyı yazma hakkı bulmadığım halde(daha bilgili arkadaş/büyüklerimin mevcutluğunu göz önünde tutarak), rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Subaru çok kaliteli ve sağlam bir araçtır. Hiçbir Subaru kullanıcısı çıkıpta Subaru'ların malesef şurası şöyle, burası böyle de demiyor. Belli güç arttırımlarından sonra yetersiz ve ya zayıf kalan yönleri ile ilgili değişimler istiyor. Bu konuları dile getiriyor ve tartışıyoruz.

Uğurcum sözüm sana gelirse(dostane algılaman dileğim ile); seni tanıdığım kadarı ile, evet! Subaru markasına üstün bir merakın ve sevgin olabilir. Fakat, Turbo 2.0 GT, WRX ve ya STI kullancısı olmadan birçok forumda bu araçlar üzerine üstün bilgilendirme görevini kendinde görmeni algılamış değilim. Umarım bu hareketten en kısa zamanda vazgeçersin.

Sonuç şudur ki; Alkollü araç kullanmak güzel bir hareket değildir. Lütfen trafikte daha dikkatli olalım. Arkadaşlarımızın böyle videolarını paylaşırken de dikkat edelim. Sonuç itibari ile bu bir suçtur! Aynı örneklerinin tekrarlanmayacağına %100 emin olsak bile bence mimlenmek güzel bir duygu olmasa gerek...

Sevgilerim ve saygılarım ile.
    Murat.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinize keyifli forumlar
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)