User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: drifter japanese girl

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok iyi ya .. güzelde yanlıyorlar
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

merve
    Misafir
    ne güzel imkanlar...

merve
    Misafir
    ayrıca söylemeden geçemicem sürekli bu tarz konularda onlar böyle bizimkiler şöyle tarzı muhabbetler geçiyo. ben çok merak ediyorum, hangi biriniz arabadan anlayan, ilgi duyan bir bayana cidden bir art niyet taşımadan destek olursunuz? ya da sanayiye giren, arabasıyla ilgilenen bir bayana düzgün bakarsınız mesela? yaa ben 4yıldır şu ortamda hoşlandığım birşeyleri yapmaya çalıştım, öğrenmeye çalıştım falan, genelleme yapıcam yapmak zorundayım, bu 4yıl içinde 4tane saygı duyan çıktıysa karşıma 4000 tanede tam aksi adamlar çıktı. ama eminim burdaki herkes süperdir. mesela ben tüm rezilliklere rağmen hala birşeyler öğrenmeye, birşeyleri daha iyi yapmaya çalışıyorum. ve şurdaki atıp tutan bi sürü kişidende daha iyiyimdir bile belkide. ama karşıma çıkanlar bunları hep zorlaştıranlardı. o sebeple bence biraz bunları söylerken düşünün cidden. gerçekten ne gözle bakıyorsunuz? nasıl bir ortam yarattığınızı düşünün önce. ondan sonra arabadan anlayan bayan falan diye laf edin..
    bende genelleme yaptım şimdi bizim türk erkekleri bir kadının bu konuda kendinden daha iyi olmasına tahammül edemezki destek olsun bikere.. dimi ama kötü oluyomuş bu...

BlackEmperor
    Misafir
    diyecek söz yok

umarım karşıma bu denli yetenekli bi hatun cıkar banada öğretir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)