ahanda vites kaçırdığım video :) ulan ne askerlikmiş vites bile kaçırttı bana pehhhh :beuj:
bu arada evet ogün biz iyi bi ikili değiliz hatta kimseye seni tavsiye demicem kusara bakma,,,peste olabilir ama :)
Printable View
Cupra bomba :) arkadan bizim rüzgardan git sonrada içerden bize laf et:confused:
Paket edeyim derken olanlar grubu :p
güzel bi geceydi vallahi..bidahakine bende giricem bugün yazılımsız halimle izlemekle yetindim:D
hacı uyku sorunu yaşıyorum gördüğün gibi saat 6 ama zombi modeliyim yani:D uykum var diye ayrıldım zaten...
rüzgar tüneli konusunda haklısın ogünü hgt ye pasladıktan sonra hafifledik 70 ben 70 ayberk 140 kg e zaten ibiza cupranın ağırlığı belli...ama kopmada yaşanmıyor fazla...
güzel geceydi başabaş denemeler oldu:) ama -10 derece denemelerine gelmem bidaha:D
işemek bile tehlikeli oluyor:D
http://i47.tinypic.com/2m2j3g3.jpg
seref abi ve diger arkdasları tebrik ediyorum vti cidden guzel yuruyo kimin arabası bu vti turkiyenin sayılı yuruyen atmosferik arabası olcagına eminim tebrik ederim seref abicim
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş:icon_tup: murat bu akşam gelde deneyelım senle yeni yazılım ne kadar farketmiş gorelım
güzel denemeler vti da megan mı var
arabaların specler neler. Yani vti yazılımlı bravo ile yürüdüğüne göre...
masallah araclara, güzel denemeler olmus, bende speclerı cok merak ettım...
vtide komple düz boru egzoz + cai var
tjette egzoz yazılım var
....................................
Vti da aemv2,51 boru,hks son.s var headers yok..hgt filtre egsoz ,tjet egsoz,cai,b.intc,yazılım var :)